Журналу «Журналіст України» виповнилося 40 років

Журналу «Журналіст України» виповнилося 40 років

24 Березня 2015
5137
24 Березня 2015
12:41

Журналу «Журналіст України» виповнилося 40 років

5137
Журналу «Журналіст України» виповнилося 40 років
Журналу «Журналіст України» виповнилося 40 років

Журналу Національної спілки журналістів України «Журналіст України» виповнилося 40 років. Про це пише газета «День».

 

«Одне з головних завдань нашого видання за всі ці роки - стати медіа-майданчиком для журналістів і всіх причетних до медійної справи для відвертого обговорення найбільш болючих проблем та викликів нашої галузі. Сьогодні в штаті журналу працює лише дві людини - головний редактор і моя заступниця Ольга Войцехівська. Але, крім співробітників штату, матеріали готують автори з усієї України - відомі журналісти, медіа-експерти, публіцисти. Чимало на наших шпальтах друкується регіональних оглядачів», - розповіла «Дню» головний редактор видання Віра Черемних (на фото).

 

«Журналіст України» виходить із січня 1975 року, але відзначення ювілею вирішили перенести на березень. З нагоди ювілею сьогодні, 24 березня, о 15:00 у прес-центрі НСЖУ відбудеться засідання круглого столу на тему «Друковане видання Спілки: історія і сьогодення, проблеми і перспективи».

 

За словами пані Черемних, привід ювілею вирішили використати для дискусії на актуальні питання, зокрема проблем комунікації між колегами, етикету в професії та причин втрати довіри до журналістів. Круглий стіл модеруватиме перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5137
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду