detector.media
24.03.2015 12:41
Журналу «Журналіст України» виповнилося 40 років
Журналу «Журналіст України» виповнилося 40 років

Журналу Національної спілки журналістів України «Журналіст України» виповнилося 40 років. Про це пише газета «День».

 

«Одне з головних завдань нашого видання за всі ці роки - стати медіа-майданчиком для журналістів і всіх причетних до медійної справи для відвертого обговорення найбільш болючих проблем та викликів нашої галузі. Сьогодні в штаті журналу працює лише дві людини - головний редактор і моя заступниця Ольга Войцехівська. Але, крім співробітників штату, матеріали готують автори з усієї України - відомі журналісти, медіа-експерти, публіцисти. Чимало на наших шпальтах друкується регіональних оглядачів», - розповіла «Дню» головний редактор видання Віра Черемних (на фото).

 

«Журналіст України» виходить із січня 1975 року, але відзначення ювілею вирішили перенести на березень. З нагоди ювілею сьогодні, 24 березня, о 15:00 у прес-центрі НСЖУ відбудеться засідання круглого столу на тему «Друковане видання Спілки: історія і сьогодення, проблеми і перспективи».

 

За словами пані Черемних, привід ювілею вирішили використати для дискусії на актуальні питання, зокрема проблем комунікації між колегами, етикету в професії та причин втрати довіри до журналістів. Круглий стіл модеруватиме перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY