14 і 15 березня – тренінги «Медсанбату» для журналістів

13 Березня 2015
5448
13 Березня 2015
12:21

14 і 15 березня – тренінги «Медсанбату» для журналістів

5448
14 і 15 березня – тренінги «Медсанбату» для журналістів

Одноденний курс «Медсанбату» розрахований на журналістів, фотографів та операторів, які працюють у зоні бойових дій. Тренінг організований за стандартами тактичної медицини, які застосовуються в арміях країн НАТО.

 

Два одноденних тренінги пройдуть у Києві, в поліклініці Головного військово-клінічного госпіталю (вхід з боку бульвару Лесі Українки, між будинками 12 і 14, крайній зліва вхід в будівлю поліклініки, другий поверх, ліве крило) у вихідні дні - суботу та неділю, 14 і 15 березня, з 11:00 до 18:00.

 

Програма курсу буде повністю присвячена медичної підготовки - сучасним методам зупинки кровотечі в польових умовах, застосуванню кровоспинних джгутів, ускладнень після використання джгута, а також іншим прийомам допомоги і само- та взаємодопомоги в бойових умовах. Плюс планується додаткова програма з психологічної допомоги для тих, хто працював у зоні бойових дій.

 

Модуль безпеки (Security Briefing) буде організований заочно в письмовому вигляді.

 

Заповнити заявку на участь у тренінгу необхідно до 16:00 12 березня і відправити за адресою P.Piminov@antiaids.org.

 

Якщо в редакції буде бажання зробити репортаж з цього тренінгу, то для цього необхідно виділити журналіста, який не буде брати участь у заняттях тренінгу, а буде займатися тільки репортажем. Акредитація для журналістів, які беруть участі у тренінгу, - також через мейл P.Piminov@antiaids.org.

 

Сторінка проекту у Facebook, сайт проекту - www.medsanbat.info.

 

За детальною інформацією необхідно звертатися до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД»: +380 67 466 8736, P.Piminov@antiaids.org.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду