detector.media
13.03.2015 12:21
14 і 15 березня – тренінги «Медсанбату» для журналістів

Одноденний курс «Медсанбату» розрахований на журналістів, фотографів та операторів, які працюють у зоні бойових дій. Тренінг організований за стандартами тактичної медицини, які застосовуються в арміях країн НАТО.

 

Два одноденних тренінги пройдуть у Києві, в поліклініці Головного військово-клінічного госпіталю (вхід з боку бульвару Лесі Українки, між будинками 12 і 14, крайній зліва вхід в будівлю поліклініки, другий поверх, ліве крило) у вихідні дні - суботу та неділю, 14 і 15 березня, з 11:00 до 18:00.

 

Програма курсу буде повністю присвячена медичної підготовки - сучасним методам зупинки кровотечі в польових умовах, застосуванню кровоспинних джгутів, ускладнень після використання джгута, а також іншим прийомам допомоги і само- та взаємодопомоги в бойових умовах. Плюс планується додаткова програма з психологічної допомоги для тих, хто працював у зоні бойових дій.

 

Модуль безпеки (Security Briefing) буде організований заочно в письмовому вигляді.

 

Заповнити заявку на участь у тренінгу необхідно до 16:00 12 березня і відправити за адресою P.Piminov@antiaids.org.

 

Якщо в редакції буде бажання зробити репортаж з цього тренінгу, то для цього необхідно виділити журналіста, який не буде брати участь у заняттях тренінгу, а буде займатися тільки репортажем. Акредитація для журналістів, які беруть участі у тренінгу, - також через мейл P.Piminov@antiaids.org.

 

Сторінка проекту у Facebook, сайт проекту - www.medsanbat.info.

 

За детальною інформацією необхідно звертатися до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД»: +380 67 466 8736, P.Piminov@antiaids.org.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY