13 березня – експертний семінар «Протидія мові ненависті та ворожнечі: міжнародні стандарти та рішення на національному рівні»

5 Березня 2015
4505

13 березня – експертний семінар «Протидія мові ненависті та ворожнечі: міжнародні стандарти та рішення на національному рівні»

4505
13 березня – експертний семінар «Протидія мові ненависті та ворожнечі: міжнародні стандарти та рішення на національному рівні»

13 березня в готелі «Редіссон Блу» (вул. Ярославів вал 21 у Києві) відбудеться експертний cемінар на тему «Протидія мові ненависті та ворожнечі: міжнародні стандарти та рішення на національному рівні».

 

Семінар організовано в рамках програми Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» за фінансування Уряду Канади.

 

Початок заходу - о 14:00, завершення - о 18:00.

 

До участі запрошуються представники Міністерства інформаційної політики, Державного комітету телебачення та радіомовлення, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, РНБО, СБУ, Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, представники Комісії з журналістської етики та провідних журналістських організацій і професійних об'єднань, незалежні експерти.

 

Питання міжнародних стандартів та практики Європейського суду з прав людини обговорюватимуться за експертної участі старшого юриста Секретаріату Європейського суду з прав людини Павла Пушкаря. Кращими практиками та рішеннями з інших країн поділяться міжнародні експерти Ради Європи Марк Стівенс (Великобританія) та Ад ван Лун (Нідерланди).

 

Учасники запрошуються до обговорення практичних заходів для забезпечення ефективних механізмів та заходів протидії мові ненависті в контексті українського сьогодення.

 

Участь у заході необхідно підтвердити до 14:00 12 березня асистентові проекту Ради Європи та Уряду Канади Володимиру Кебалу за телефоном +38044 303 9914 (вн.107), або надіслати підтвердження на адресу volodymyr.kebalo@coe.int.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4505
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду