detector.media
05.03.2015 18:54
13 березня – експертний семінар «Протидія мові ненависті та ворожнечі: міжнародні стандарти та рішення на національному рівні»

13 березня в готелі «Редіссон Блу» (вул. Ярославів вал 21 у Києві) відбудеться експертний cемінар на тему «Протидія мові ненависті та ворожнечі: міжнародні стандарти та рішення на національному рівні».

 

Семінар організовано в рамках програми Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» за фінансування Уряду Канади.

 

Початок заходу - о 14:00, завершення - о 18:00.

 

До участі запрошуються представники Міністерства інформаційної політики, Державного комітету телебачення та радіомовлення, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, РНБО, СБУ, Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, представники Комісії з журналістської етики та провідних журналістських організацій і професійних об'єднань, незалежні експерти.

 

Питання міжнародних стандартів та практики Європейського суду з прав людини обговорюватимуться за експертної участі старшого юриста Секретаріату Європейського суду з прав людини Павла Пушкаря. Кращими практиками та рішеннями з інших країн поділяться міжнародні експерти Ради Європи Марк Стівенс (Великобританія) та Ад ван Лун (Нідерланди).

 

Учасники запрошуються до обговорення практичних заходів для забезпечення ефективних механізмів та заходів протидії мові ненависті в контексті українського сьогодення.

 

Участь у заході необхідно підтвердити до 14:00 12 березня асистентові проекту Ради Європи та Уряду Канади Володимиру Кебалу за телефоном +38044 303 9914 (вн.107), або надіслати підтвердження на адресу volodymyr.kebalo@coe.int.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY