12 лютого – круглий стіл «Життя після НЕК: саморегулювання чи державний контроль»

11 Лютого 2015
2820

12 лютого – круглий стіл «Життя після НЕК: саморегулювання чи державний контроль»

2820
12 лютого – круглий стіл «Життя після НЕК: саморегулювання чи державний контроль»

У четвер, 12 лютого, Інститут медіа права проводить круглий стіл «Життя після НЕК: саморегулювання чи державний контроль».

 

Як відомо, 10 лютого 2015 року Верховна Рада України ухвалила в цілому зміни до Закону України «Про захист суспільної моралі» (законопроект № 1647), якими було вилучено згадку про Національну експертну комісію з питань захисту суспільної моралі (НЕК) з тіла закону. Такі зміни усувають юридичні бар'єри для ліквідації НЕК, а також змушують державні органи, до компетенції яких відноситься нагляд і контроль у сфері суспільної моральні виконувати свої функції.

 

Інститут медіа права запрошує обговорити першочергові кроки влади до остаточної ліквідації НЕК, а також обговорити, яким чином мають регулюватися питання суспільної моралі і яка роль держави та саморегуляторних механізмів в цьому процесі.

 

Час і місце проведення: 12 лютого, 14:00 - 16:00, готель «Хрещатик» (вул. Хрещатик, 14, зал «Володимирський»). Вітальна кава та початок реєстрації - з 13:30.

 

Реєстрація учасників (event@medialaw.kiev.ua) та акредитація ЗМІ (ez@medialaw.kiev.ua) обов'язкова.

 

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку(USAID) та «Інтерньюз». Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Інституту медіа права та не обов'язково відображає точку зору американського уряду, USAID та Інтерньюз.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2820
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду