detector.media
11.02.2015 14:28
12 лютого – круглий стіл «Життя після НЕК: саморегулювання чи державний контроль»

У четвер, 12 лютого, Інститут медіа права проводить круглий стіл «Життя після НЕК: саморегулювання чи державний контроль».

 

Як відомо, 10 лютого 2015 року Верховна Рада України ухвалила в цілому зміни до Закону України «Про захист суспільної моралі» (законопроект № 1647), якими було вилучено згадку про Національну експертну комісію з питань захисту суспільної моралі (НЕК) з тіла закону. Такі зміни усувають юридичні бар'єри для ліквідації НЕК, а також змушують державні органи, до компетенції яких відноситься нагляд і контроль у сфері суспільної моральні виконувати свої функції.

 

Інститут медіа права запрошує обговорити першочергові кроки влади до остаточної ліквідації НЕК, а також обговорити, яким чином мають регулюватися питання суспільної моралі і яка роль держави та саморегуляторних механізмів в цьому процесі.

 

Час і місце проведення: 12 лютого, 14:00 - 16:00, готель «Хрещатик» (вул. Хрещатик, 14, зал «Володимирський»). Вітальна кава та початок реєстрації - з 13:30.

 

Реєстрація учасників (event@medialaw.kiev.ua) та акредитація ЗМІ (ez@medialaw.kiev.ua) обов'язкова.

 

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку(USAID) та «Інтерньюз». Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Інституту медіа права та не обов'язково відображає точку зору американського уряду, USAID та Інтерньюз.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY