УМХ не коментує інформацію про затримки зарплати з міркувань конфіденційності

УМХ не коментує інформацію про затримки зарплати з міркувань конфіденційності

10 Лютого 2015
3106

УМХ не коментує інформацію про затримки зарплати з міркувань конфіденційності

3106
УМХ не коментує інформацію про затримки зарплати з міркувань конфіденційності
УМХ не коментує інформацію про затримки зарплати з міркувань конфіденційності

Медіахолдинг UMH Group (УМХ) оголошеного в розшук олігарха Сергія Курченка не коментує інформацію про затримки зарплати своїм співробітникам, посилаючись на те, що інформація про зарплату є комерційною таємницею. Про це йдеться у відповіді прес-служби UMH Group на запит «Детектор медіа».

 

«Відповідно до ст. 505 Цивільного кодексу України та наказу генерального директора ТОВ «Український медіа холдинг» №14/02/11 від 11.02.2014 року відомості організаційного і виробничого характеру, в тому числі відомості про заробітну плату співробітників становлять комерційну таємницю підприємства і не підлягають розголошенню», - йдеться у відповіді прес-служби медіахолдингу.

 

Нагадаємо, що за даними джерел «Дусі», дотепер в УМХ була виплачена зарплата лише за листопад. Причому, її виплачували частинами до кінця січня. 9 лютого з'явилася інформація про виплату грошей за грудень.

 

Водночас у прес-службі UMH Group підтвердили звільнення Надії Боєвої з посади фінансового директора UMH Publishing. «У нас відкрито конкурс на заміщення цієї вакантної посади. А пані Боєвій, у свою чергу, ми бажаємо подальших кар'єрних успіхів і досягнення нових висот», - повідомили в УМХ.

 

Як писала «Детектор медіа», в UMH Group уже кілька місяців затримують зарплату. На початку лютого звільнилася фінансовий директор видавничого дому UMH Publishing Надія Боєва.

 

Тим часом стало відомо, що з журналу «Forbes Украина», що видається видавничим домом UMH Publishing, звільняються троє редакторів: заступник шеф-редактора Ніна Міщенко, редактор розділу «Фінанси» Наталія Задерей і редактор розділу «Технології» Яна Бесіда. За даними джерел видання AIN.UA, причинами масового звільнення стали «антиукраїнські статті» на сайті Forbes.ua, проблеми з менеджментом у виданні, а також затримки з виплатою зарплати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3106
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду