detector.media
10.02.2015 16:29
УМХ не коментує інформацію про затримки зарплати з міркувань конфіденційності
УМХ не коментує інформацію про затримки зарплати з міркувань конфіденційності

Медіахолдинг UMH Group (УМХ) оголошеного в розшук олігарха Сергія Курченка не коментує інформацію про затримки зарплати своїм співробітникам, посилаючись на те, що інформація про зарплату є комерційною таємницею. Про це йдеться у відповіді прес-служби UMH Group на запит «Детектор медіа».

 

«Відповідно до ст. 505 Цивільного кодексу України та наказу генерального директора ТОВ «Український медіа холдинг» №14/02/11 від 11.02.2014 року відомості організаційного і виробничого характеру, в тому числі відомості про заробітну плату співробітників становлять комерційну таємницю підприємства і не підлягають розголошенню», - йдеться у відповіді прес-служби медіахолдингу.

 

Нагадаємо, що за даними джерел «Дусі», дотепер в УМХ була виплачена зарплата лише за листопад. Причому, її виплачували частинами до кінця січня. 9 лютого з'явилася інформація про виплату грошей за грудень.

 

Водночас у прес-службі UMH Group підтвердили звільнення Надії Боєвої з посади фінансового директора UMH Publishing. «У нас відкрито конкурс на заміщення цієї вакантної посади. А пані Боєвій, у свою чергу, ми бажаємо подальших кар'єрних успіхів і досягнення нових висот», - повідомили в УМХ.

 

Як писала «Детектор медіа», в UMH Group уже кілька місяців затримують зарплату. На початку лютого звільнилася фінансовий директор видавничого дому UMH Publishing Надія Боєва.

 

Тим часом стало відомо, що з журналу «Forbes Украина», що видається видавничим домом UMH Publishing, звільняються троє редакторів: заступник шеф-редактора Ніна Міщенко, редактор розділу «Фінанси» Наталія Задерей і редактор розділу «Технології» Яна Бесіда. За даними джерел видання AIN.UA, причинами масового звільнення стали «антиукраїнські статті» на сайті Forbes.ua, проблеми з менеджментом у виданні, а також затримки з виплатою зарплати.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY