До 6 березня - прийом заявок на конкурс ідей ТБ-форматів Small World. Big Ideas компанії MRM

До 6 березня - прийом заявок на конкурс ідей ТБ-форматів Small World. Big Ideas компанії MRM

5 Лютого 2015
3883

До 6 березня - прийом заявок на конкурс ідей ТБ-форматів Small World. Big Ideas компанії MRM

3883
До 6 березня - прийом заявок на конкурс ідей ТБ-форматів Small World. Big Ideas компанії MRM
До 6 березня - прийом заявок на конкурс ідей ТБ-форматів Small World. Big Ideas компанії MRM

4 лютого стартував прийом заявок на конкурс ідей розважальних телевізійних форматів Small World. Big Ideas від компанії Media Resources Management (MRM) у партнерстві з міжнародним дистрибутором Small World IFT. Про це йдеться на сайті MRM.

 

Призом для переможця стане співпраця з міжнародним дистрибутором - американською компанією Small World IFT, відвідування найбільшого міжнародного ринку контенту MIPTV (13-16 квітня 2015, Канни, Франція) і 2 конференцій MIPFormats і MIPDoc (11-12 квітня, Канни, Франція), в тому числі - безкоштовний переліт до Франції.

 

До участі в конкурсі запрошуються автори (як компанії, так і фізичні особи) ідей неігрових (non-scripted) розважальних телевізійних форматів на будь-якій стадії готовності - від концепції до продукту, який вже був в ефірі за умови наявності вільних прав на закордонні території. Подати заявку можна учаснику з будь-якої країни світу.

 

Конкурс триватиме до 6 березня. З надісланих заявок Експертна комісія відбере 5 фіналістів.

 

Ідеї будуть оцінюватися Експертною комісією, до якої увійдуть представники української та міжнародної індустрії телеформатів, за наступними критеріями: оригінальність (новизна); креативність (творча складова); потенціал створення циклу програм; універсальність ідеї (в контексті можливості адаптації формату на різних територіях світу); потенціал впровадження інтерактивних технологій (трансмедійнойсть / мультиплатформеність).

 

Фінал конкурсу Small World. Big Ideas, пітчинг-презентація проектів-фіналістів та нагородження переможця відбудеться 27 березня на конференції FORMAT SHOW Spring Edition.

 

Співпраця переможця з Small World IFT (США) полягатиме у тому, що компанія стане ексклюзивним дистриб'ютором формату-переможця на міжнародному ринку, включить формат в свій каталог і представлятиме його на всіх основних міжнародних ринках контенту.

 

Крім того Small World IFT надасть консалтингові послуги з доопрацювання формату для цілей відповідності світовим стандартам і легкості адаптації на різних територіях світу та профінансує фінансує виробництво промо-ролика формату і офіційно представляє формат ринку на MIPCOM 2015 (5-8 жовтня, Канни, Франція).

 

«Я дуже рада, що нам вдалося сформувати такий шикарний приз для переможця нашого конкурсу - це справжнісінький щасливий квиток в «вищу лігу» форматного бізнесу. І тільки від самого щасливого переможця залежить, чи скористається він цим шансом в повній мірі. Люди роками домагаються інтересу міжнародних дистриб'юторів до своїх ідей і в Канни потрапляють далеко не відразу. Ми ж пропонуємо отримати все це відразу. Дуже сподіваюся, що ми зберемо багато міцних, цікавих та креативних ідей, гідних нашого призу», - коментує директор Media Resources Management Вікторія Ярмощук.

 

Нагадаємо, попереднє формат-шоу компанія MRM проводила у вересні минулого року в рамках Kiev Media Week-2014. Експерти Франції, Швеції та США поділилися своїм баченням тенденцій на ринку телевиробництва, аудиторія побачила трейлери понад 30 найновіших шоу з різних країн. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3883
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду