detector.media
05.02.2015 18:13
До 6 березня - прийом заявок на конкурс ідей ТБ-форматів Small World. Big Ideas компанії MRM
До 6 березня - прийом заявок на конкурс ідей ТБ-форматів Small World. Big Ideas компанії MRM

4 лютого стартував прийом заявок на конкурс ідей розважальних телевізійних форматів Small World. Big Ideas від компанії Media Resources Management (MRM) у партнерстві з міжнародним дистрибутором Small World IFT. Про це йдеться на сайті MRM.

 

Призом для переможця стане співпраця з міжнародним дистрибутором - американською компанією Small World IFT, відвідування найбільшого міжнародного ринку контенту MIPTV (13-16 квітня 2015, Канни, Франція) і 2 конференцій MIPFormats і MIPDoc (11-12 квітня, Канни, Франція), в тому числі - безкоштовний переліт до Франції.

 

До участі в конкурсі запрошуються автори (як компанії, так і фізичні особи) ідей неігрових (non-scripted) розважальних телевізійних форматів на будь-якій стадії готовності - від концепції до продукту, який вже був в ефірі за умови наявності вільних прав на закордонні території. Подати заявку можна учаснику з будь-якої країни світу.

 

Конкурс триватиме до 6 березня. З надісланих заявок Експертна комісія відбере 5 фіналістів.

 

Ідеї будуть оцінюватися Експертною комісією, до якої увійдуть представники української та міжнародної індустрії телеформатів, за наступними критеріями: оригінальність (новизна); креативність (творча складова); потенціал створення циклу програм; універсальність ідеї (в контексті можливості адаптації формату на різних територіях світу); потенціал впровадження інтерактивних технологій (трансмедійнойсть / мультиплатформеність).

 

Фінал конкурсу Small World. Big Ideas, пітчинг-презентація проектів-фіналістів та нагородження переможця відбудеться 27 березня на конференції FORMAT SHOW Spring Edition.

 

Співпраця переможця з Small World IFT (США) полягатиме у тому, що компанія стане ексклюзивним дистриб'ютором формату-переможця на міжнародному ринку, включить формат в свій каталог і представлятиме його на всіх основних міжнародних ринках контенту.

 

Крім того Small World IFT надасть консалтингові послуги з доопрацювання формату для цілей відповідності світовим стандартам і легкості адаптації на різних територіях світу та профінансує фінансує виробництво промо-ролика формату і офіційно представляє формат ринку на MIPCOM 2015 (5-8 жовтня, Канни, Франція).

 

«Я дуже рада, що нам вдалося сформувати такий шикарний приз для переможця нашого конкурсу - це справжнісінький щасливий квиток в «вищу лігу» форматного бізнесу. І тільки від самого щасливого переможця залежить, чи скористається він цим шансом в повній мірі. Люди роками домагаються інтересу міжнародних дистриб'юторів до своїх ідей і в Канни потрапляють далеко не відразу. Ми ж пропонуємо отримати все це відразу. Дуже сподіваюся, що ми зберемо багато міцних, цікавих та креативних ідей, гідних нашого призу», - коментує директор Media Resources Management Вікторія Ярмощук.

 

Нагадаємо, попереднє формат-шоу компанія MRM проводила у вересні минулого року в рамках Kiev Media Week-2014. Експерти Франції, Швеції та США поділилися своїм баченням тенденцій на ринку телевиробництва, аудиторія побачила трейлери понад 30 найновіших шоу з різних країн. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY