22 грудня – експертне обговорення «Регулювання діяльності ЗМІ під час виборів: порядок денний до нового парламенту»

19 Грудня 2014
3824

22 грудня – експертне обговорення «Регулювання діяльності ЗМІ під час виборів: порядок денний до нового парламенту»

3824
22 грудня – експертне обговорення «Регулювання діяльності ЗМІ під час виборів: порядок денний до нового парламенту»

Інститут медіа права запрошує медіаюристів, медіаекспертів, народних депутатів, а також журналістів і громадянських діячів узяти участь в експертному обговоренні «Регулювання діяльності ЗМІ під час виборів: порядок денний до нового парламенту».

 

Експертне обговорення відбудеться 22 грудня за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», конференц-зал «Володимирський». Початок заходу - о 10.00, початок реєстрації учасників - о 09:30, завершення - о 13.00.

 

Остання виборча кампанія показала вчергове хронічні проблеми виборчого законодавства: низькоякісної політичної реклами, засилля джинси, необхідність залучення великих бюджетів для політичної реклами і, як наслідок, залежність від олігархів, проблеми діяльності регулятора - це виклики, які стоять перед українським суспільством і мають безпосередній вплив на виборця.

 

Основною метою заходу є обговорення та формування спільної позиції щодо необхідних законодавчих змін у виборче законодавство щодо інформаційного забезпечення виборів та політичної агітації. Експерти обговорять проблемні аспекти діяльності медіа під час виборів - обмеження або заборона політичної реклами, статус ЗМІ під час виборів, проблеми проведення дебатів, санкції та ін.

 

Про намір взяти участь у роботі експертного обговорення необхідно повідомити за телефонами 044-486-05-80, 094-927-90-44, або надіслати листа на електронну адресу: alina.pravdychenko@gmail.com до 19 грудня.

 

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та «Інтерньюз». Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Інституту медіа права та не обов'язково відображає точку зору американського уряду, USAID та «Інтерньюз».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3824
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду