detector.media
19.12.2014 17:25
22 грудня – експертне обговорення «Регулювання діяльності ЗМІ під час виборів: порядок денний до нового парламенту»

Інститут медіа права запрошує медіаюристів, медіаекспертів, народних депутатів, а також журналістів і громадянських діячів узяти участь в експертному обговоренні «Регулювання діяльності ЗМІ під час виборів: порядок денний до нового парламенту».

 

Експертне обговорення відбудеться 22 грудня за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», конференц-зал «Володимирський». Початок заходу - о 10.00, початок реєстрації учасників - о 09:30, завершення - о 13.00.

 

Остання виборча кампанія показала вчергове хронічні проблеми виборчого законодавства: низькоякісної політичної реклами, засилля джинси, необхідність залучення великих бюджетів для політичної реклами і, як наслідок, залежність від олігархів, проблеми діяльності регулятора - це виклики, які стоять перед українським суспільством і мають безпосередній вплив на виборця.

 

Основною метою заходу є обговорення та формування спільної позиції щодо необхідних законодавчих змін у виборче законодавство щодо інформаційного забезпечення виборів та політичної агітації. Експерти обговорять проблемні аспекти діяльності медіа під час виборів - обмеження або заборона політичної реклами, статус ЗМІ під час виборів, проблеми проведення дебатів, санкції та ін.

 

Про намір взяти участь у роботі експертного обговорення необхідно повідомити за телефонами 044-486-05-80, 094-927-90-44, або надіслати листа на електронну адресу: alina.pravdychenko@gmail.com до 19 грудня.

 

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та «Інтерньюз». Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Інституту медіа права та не обов'язково відображає точку зору американського уряду, USAID та «Інтерньюз».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY