Тетяна Гузенко очолила управління преси та інформації КМДА

Тетяна Гузенко очолила управління преси та інформації КМДА

14 Листопада 2014
5085
14 Листопада 2014
14:24

Тетяна Гузенко очолила управління преси та інформації КМДА

5085
Тетяна Гузенко очолила управління преси та інформації КМДА
Тетяна Гузенко очолила управління преси та інформації КМДА

Тетяну Гузенко, яка раніше працювала заступником керівника управління прес-служби Адміністрації Президента, призначено заступником директора департаменту суспільних комунікацій - начальником управління преси та інформації Київської міської державної інформації. Цю інформацію вона підтвердила «Телекритиці» особисто.

 

Пані Гузенко - кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри інформаційної політики та електронного врядування Національної академії управління при Президентові України.

 

Понад 10 років Тетяна Гузенко працювала журналістом у Запоріжжі та Запорізькій області, член НСЖУ з 1992 року, нагороджена золотою медаллю української журналістики (нагорода НСЖУ до 50-річчя Спілки). У 1996-2000 була програмним директором місцевої FM-радіостанції «Великий Луг», з 2000-го очолювала прес-службу Запорізької ОДА, з 2003 по 2010 керувала прес-службою міського голови Запоріжжя.

 

З 2010 року Тетяна Гузенко працювала в прес-службі Адміністрації Президента, була керівником відділу, що залучав експертів медіаринку до вирішення проблемних питань медіасфери, відповідала за реалізацію спільних проектів з НСЖУ, координатором проектів Офісу Ради Європи в Україні, координатором проектів ОБСЄ в Україні. У березні 2014 року стала заступником керівника управління прес-служби АПУ, має 4-й ранг держслужбовця.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду