detector.media
14.11.2014 14:24
Тетяна Гузенко очолила управління преси та інформації КМДА
Тетяна Гузенко очолила управління преси та інформації КМДА

Тетяну Гузенко, яка раніше працювала заступником керівника управління прес-служби Адміністрації Президента, призначено заступником директора департаменту суспільних комунікацій - начальником управління преси та інформації Київської міської державної інформації. Цю інформацію вона підтвердила «Телекритиці» особисто.

 

Пані Гузенко - кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри інформаційної політики та електронного врядування Національної академії управління при Президентові України.

 

Понад 10 років Тетяна Гузенко працювала журналістом у Запоріжжі та Запорізькій області, член НСЖУ з 1992 року, нагороджена золотою медаллю української журналістики (нагорода НСЖУ до 50-річчя Спілки). У 1996-2000 була програмним директором місцевої FM-радіостанції «Великий Луг», з 2000-го очолювала прес-службу Запорізької ОДА, з 2003 по 2010 керувала прес-службою міського голови Запоріжжя.

 

З 2010 року Тетяна Гузенко працювала в прес-службі Адміністрації Президента, була керівником відділу, що залучав експертів медіаринку до вирішення проблемних питань медіасфери, відповідала за реалізацію спільних проектів з НСЖУ, координатором проектів Офісу Ради Європи в Україні, координатором проектів ОБСЄ в Україні. У березні 2014 року стала заступником керівника управління прес-служби АПУ, має 4-й ранг держслужбовця.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY