До 12 листопада – реєстрація на семінар щодо особливостей висвітлення євроінтеграції

10 Листопада 2014
2613
10 Листопада 2014
13:04

До 12 листопада – реєстрація на семінар щодо особливостей висвітлення євроінтеграції

2613
До 12 листопада – реєстрація на семінар щодо особливостей висвітлення євроінтеграції

Інститут світової політики запрошує журналістів узяти участь у навчальному семінарі щодо особливостей висвітлення європейської інтеграції у ЗМІ, який відбудеться 13 листопада в місті Києві.

 

Семінар складається з двох частин: майстер-класу та дискусії за участі провідних українських експертів та журналістів.

 

На запрошення ІСП спеціально для участі у майстер-класі приїде відомий польський публіцист Міхал Кацевич (Newsweek Polska). Разом з учасниками семінару він обговорить питання ролі ЗМІ у процесі євроінтеграції та розповість про польський досвід.

 

Після майстер-класу відбудеться дискусія на тему: «Як підтримувати інтерес українців до теми євроінтеграція?» за участі редактора інтернет-видання «Європейська правда» Сергія Сидоренка, доктора політичних наук, завідувача кафедри політології НаУКМА Олександра Дем'янчука, експерта з європейської інтеграції та права Вадима Трюхана та ін.

 

Під дискусії учасники зможуть дізнатися, як цікаво і професійно писати на євроінтеграційну тематику, де шукати історії та дані для своїх матеріалів, а також як долати міфи і стереотипи населення щодо європейського курсу України.

 

Захід відбудеться 13 листопада 2014 у готелі «Воздвиженський» за адресою вул. Воздвиженська, 60А. Початок - о 14.00.

 

Після закінчення семінару учасники повинні будуть надіслати свої роботи, опубліковані за підсумками заходу.

 

Журналістам київських видань та телеканалів, які бажають взяти участь у семінарі, необхідно надіслати відповідну заявку до 12 листопада на електронну адресу tekuchova.iwp@gmail.com.

 

У заявці слід вказати видання чи телеканал, посаду, а також дати посилання на кілька останніх своїх публікацій.

 

Семінар проводиться в рамках проекту «Ширша інтеграція: ви формуєте майбутнє». Проект має на меті поєднати зусилля професіоналів із Заходу і Сходу, Півдня і Півночі для розбудови успішної України. Проект реалізується за підтримки проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Посольства Королівства Швеції.

 

Контактна особа - Ірина Текучова, 093 658 6310, tekuchova.iwp@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2613
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду