detector.media
10.11.2014 13:04
До 12 листопада – реєстрація на семінар щодо особливостей висвітлення євроінтеграції

Інститут світової політики запрошує журналістів узяти участь у навчальному семінарі щодо особливостей висвітлення європейської інтеграції у ЗМІ, який відбудеться 13 листопада в місті Києві.

 

Семінар складається з двох частин: майстер-класу та дискусії за участі провідних українських експертів та журналістів.

 

На запрошення ІСП спеціально для участі у майстер-класі приїде відомий польський публіцист Міхал Кацевич (Newsweek Polska). Разом з учасниками семінару він обговорить питання ролі ЗМІ у процесі євроінтеграції та розповість про польський досвід.

 

Після майстер-класу відбудеться дискусія на тему: «Як підтримувати інтерес українців до теми євроінтеграція?» за участі редактора інтернет-видання «Європейська правда» Сергія Сидоренка, доктора політичних наук, завідувача кафедри політології НаУКМА Олександра Дем'янчука, експерта з європейської інтеграції та права Вадима Трюхана та ін.

 

Під дискусії учасники зможуть дізнатися, як цікаво і професійно писати на євроінтеграційну тематику, де шукати історії та дані для своїх матеріалів, а також як долати міфи і стереотипи населення щодо європейського курсу України.

 

Захід відбудеться 13 листопада 2014 у готелі «Воздвиженський» за адресою вул. Воздвиженська, 60А. Початок - о 14.00.

 

Після закінчення семінару учасники повинні будуть надіслати свої роботи, опубліковані за підсумками заходу.

 

Журналістам київських видань та телеканалів, які бажають взяти участь у семінарі, необхідно надіслати відповідну заявку до 12 листопада на електронну адресу tekuchova.iwp@gmail.com.

 

У заявці слід вказати видання чи телеканал, посаду, а також дати посилання на кілька останніх своїх публікацій.

 

Семінар проводиться в рамках проекту «Ширша інтеграція: ви формуєте майбутнє». Проект має на меті поєднати зусилля професіоналів із Заходу і Сходу, Півдня і Півночі для розбудови успішної України. Проект реалізується за підтримки проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Посольства Королівства Швеції.

 

Контактна особа - Ірина Текучова, 093 658 6310, tekuchova.iwp@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY