15 років життя з «Детектором медіа»

15 років життя з «Детектором медіа»

4 Вересня 2021
6734
4 Вересня 2021
14:13

15 років життя з «Детектором медіа»

6734
Сьогодні 15 років як працюю в «Детекторі медіа», який колись був «Телекритикою». Для когось 15 років в одній компанії – це щось незбагненно-неймовірне. Для мене – це 3,6 частина мого життя (вчилася в математичному класі, тому вирахувала точно))).
15 років життя з «Детектором медіа»
15 років життя з «Детектором медіа»

За цей час виросли мої близнюки. 2006-го вони тільки пішли у дитячий садок, а цьогоріч вже пішли в університет.

У нас вважають, що максимум можна працювати на одному місці 5 років. А далі йти кудись на більші гроші чи вищу посаду.

А от в Японії інші традиції. Там вважають, що людина може працювати в одній компанії все життя, а ж до смерті, навіть не йти на пенсію. Аби їй подобалося. Саме в одній компанії, а не одному місці. Тому що й у нас, і в Японії працівники хочуть розвиватися, а отримавши досвід, прагнуть вищих посад.

Так от, за цей довгий, як для життя людини період, ДМ став для мене не тільки місцем, де я можу постійно розвиватися, вчитися, дізнаватися нове (а це дуже мотивує), а й роботою, яку я люблю. Ти розумієш, що робиш щось корисне для людей, для країни. А ще можеш книжку написати, за яку дадуть премію) А ще можеш стати головою Наглядової ради Суспільного мовлення.

ДМ став для мене ще однією сім’єю. Коли прийшла в «Телекритику», близнюкам було по два роки. Зараз мами з маленькими дітьми мене зрозуміють, як це щодня їздити в офіс, витрачаючи на дорогу 3 години. Після локдаунів розумієш, що можна було й інакше працювати. Дякую, Наталії Львівні за витримку.

За 15 років в ДМ познайомилася з силою-силенною цікавих людей. Зокрема й на десятках чатів ТК (на фото). У нас практично немає режиму стоп, навіть на свята, тому що інтернет-видання – це життя онлайн без вихідних. Через це у нас мало спільних корпоративних фото, бо ми через роботу не можемо зібратися до купи) Ми це зафіксували як факт, відбираючи фото до 20-річчя ДМ, яке буде через кілька тижнів.

Не буду тегати всіх, з ким працюю і працювала в ДМ, вас багато! Але я вас усіх пам’ятаю і пам’ятатиму) Але окрема подяка трьом людям, завдячуючи яким я опинилася в ДМ: засновниці «Телекритики»/«Детектора медіа» Natalya Ligacheva, Отар Довженко, який нарадив НЛ мене взяти, і Yevhen Bulavka, який нарадив мені піти в ТК)

P.S. Більшість фото оприлюднюються вперше)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду