Пост гордості і прохань

Пост гордості і прохань

27 Березня 2021
3420
27 Березня 2021
19:58

Пост гордості і прохань

Сергій Сидоренко
головний редактор «Європейської правди»
3420
Пост гордості і прохань
Пост гордості і прохань
Почну з фіналу: в цьому пості я знову проситиму допомоги. Перш за все - допоможіть нам розширити коло тих, хто це бачить. Але про це справді у фіналі, а спершу – дайте, будь ласка, трохи попишатися.
Лише за один останній тиждень ми зробили три реально #ящитаю крутих відеоблоги. Два з них вже набрали по 10+ тисяч переглядів лише на ютюбі (а є ще й фб); що вони активно обговорюються, репостяться – тобто це точно робота не «в стіл».
Це мій блог про зимовий та літній час, який точно допоміг багатьом відповісти на питання «а як там у ЄС?»: https://youtu.be/_QHYRqi1thk.
Це блог про «безвізовий збір» у ЄС, що наперед знімає «зраду», яка неслася на цій темі вже не раз: https://youtu.be/DFS9a56A2LU
Хоча мені рідніший більш експертний, але захоплюючий блог про Молдову: https://youtu.be/_Weg9K8sOEY
І це – не враховуючи кількох інших більш «поточних» відео.
Майже 1000 підписників, які вже зібрав наш доволі «розумний», не масовий ютюб-канал – це ще один дуже наочний доказ того, що це робота зовсім не «в стіл». І ми не будемо зупинятися. До речі, знайомтеся з
Володимиром Олійником, який монтує наші відео (а ще мене як редактора тішить, що з приходом Вови у команді ЄвроПравди Україна представлена від Львова до Луганська ????????).
Отже, обіцянку про розвиток відеоскладової ми виконуємо at our best. І, як бачите, текстова складова від того не страждає, що особисто мене дуже тішить. Решту планів щодо оновленнями також ОБОВ’ЯЗКОВО втілимо, особисто це гарантую.
А от збирання коштів на наш спільнокошт, на жаль, застрягло – хоча, боюся, серед моїх фб-читачів та друзів поширити вдалося якнайповніше, і я БЕЗМЕЖНО вдячний тим, хто доклався. Але, впевнений, що є друзі друзів, які знають «Європейську правду» і розуміють або готові зрозуміти важливість того, що ми робимо – але не чули наших закликів. Тому велике прохання до тих, хто має змогу – поширте, будь ласка, цей пост, із коротким коментарем/закликом, щоби привернути увагу своїх друзів. Сподіваюся, це спрацює.
Річ у тім, що за наступний тиждень нам важливо «добити» збирання коштів до 200 тисяч – і тоді фонд «Відродження» зможе вже ближчим часом подвоїти зібрану суму (лишилося вже менше 30 тис). А потім, до кінця квітня - довести до 220 тисяч. Ми зможемо це зробити. Бо точно знаю: ЄвроПравда робить унікальний та справді потрібний медійний та аналітичний продукт.
Лінк для підтримки тут: https://bit.ly/supportEP
Наперед дякую!
PS: І до речі, пост подяки про наших ключових благодійників також скоро буде ❤❤
Джерело: фейсбук-сторінка Сергія Сидоренка
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3420
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду