Реформуючись, ми зберегли те, що формувало любов мільйонів слухачів

12 Листопада 2019
1119
12 Листопада 2019
14:28

Реформуючись, ми зберегли те, що формувало любов мільйонів слухачів

Дмитро Хоркін
Генеральний продюсер «Українського радіо»
1119
Реформуючись, ми зберегли те, що формувало любов мільйонів слухачів

«Радіодиктант» став найпопулярнішим Google-запитом в Україні 8 листопада

Дякую усім, особливо командам Першого каналу Українського радіо та Третього - Радіо Культура, за підготовку 19-го Радіодиктанту національної єдності, а також - координаторці події Юлії Шелудько.

Друзі, на наступний 20-ий ювілейний радіодиктант ми підготуємо ще більше сюрпризів та адекватних новацій, що не порушать загальну концепцію і місію акції: спонукати вивчати українську мову, говорити нею та удосконалювати культуру мовлення.

Протягом 2017-го року відбулось перетворення державного Українського радіо на суспільну радіостанцію, яка лідирує у своєму сегменті і впливає на суспільство завдяки:

  • Чесним новинам
  • Незаангажованим щоденним політичним ток-шоу
  • Гострим передачам про розслідування і боротьбу з корупцією
  • Якісному просвітницькому контенту (театр, література, класична музика) та акціями (радіодиктант, концерти у Будинку звукозапису Українського радіо, відкриті дискусії про реформи)

Я щасливий, що реформуючи Українське радіо, ми не зайшли в нього "вибиваючи двері з ноги": попри зміни структури, болісну оптимізацію штату, — зберегли те, що і формувало любов мільйонів радіослухачів різних поколінь протягом 95-річної історії радіо. А це українська мова наших ведучих, радіоансамблі (оркестри і хори), успішні проекти-довгожителі.

Популярність проектів Суспільного Українського радіо — і є доказом, що ми потрібні суспільству і готові й надалі виконувати свою місію як радіоплатформа Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Джерело: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду