detector.media
Дмитро Хоркін
12.11.2019 14:28
Реформуючись, ми зберегли те, що формувало любов мільйонів слухачів

«Радіодиктант» став найпопулярнішим Google-запитом в Україні 8 листопада

Дякую усім, особливо командам Першого каналу Українського радіо та Третього - Радіо Культура, за підготовку 19-го Радіодиктанту національної єдності, а також - координаторці події Юлії Шелудько.

Друзі, на наступний 20-ий ювілейний радіодиктант ми підготуємо ще більше сюрпризів та адекватних новацій, що не порушать загальну концепцію і місію акції: спонукати вивчати українську мову, говорити нею та удосконалювати культуру мовлення.

Протягом 2017-го року відбулось перетворення державного Українського радіо на суспільну радіостанцію, яка лідирує у своєму сегменті і впливає на суспільство завдяки:

Я щасливий, що реформуючи Українське радіо, ми не зайшли в нього "вибиваючи двері з ноги": попри зміни структури, болісну оптимізацію штату, — зберегли те, що і формувало любов мільйонів радіослухачів різних поколінь протягом 95-річної історії радіо. А це українська мова наших ведучих, радіоансамблі (оркестри і хори), успішні проекти-довгожителі.

Популярність проектів Суспільного Українського радіо — і є доказом, що ми потрібні суспільству і готові й надалі виконувати свою місію як радіоплатформа Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Джерело: Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY