Прайм-тайм на «1+1»: дно стандартів пробите

30 Червня 2019
2469
30 Червня 2019
11:07

Прайм-тайм на «1+1»: дно стандартів пробите

2469
Прайм-тайм на «1+1»: дно стандартів пробите

Випадково ввімкнув «1+1» у прайм-тайм в суботу. Не здивували, звісно. Там давно дно стандартів пробите. Тому просто інформую.

Тепер на плюсах виходить типу аналітична програма «Де? мократія» в інтересах партії «Слуга народу». Її веде один Жидков - той що з 95-го кварталу, громадянин Росії. Тому російською мовою. Так, він із гумористів перекваліфікувався в політичні аналітики.

Колись на цій же кнопці був заказушний передвиборчий гон Піховшека, Корчинського, Джангірова з мочиловом Ющенка - зараз суть та сама, може, подача більш інтелігентна. Вкрадчива така. Зрідка Жидков навіть під Зеленським піджартовує - в межах дозволеного хазяїном. Ну і щоб довіряли більше.

Але меседжі втовкмачуються очевидні.

«Якщо ви вирішили голосувати за партію по багатомандатному округу - голосуйте за її представника по мажоритарці, щоб не було роздвоєння психіки».

«Правда ж, ви не будете голосувати за старих жирних мажоритарників? За нових жирних Юзіка і Сивохо голосуйте - вони розжиріли не за ваші гроші».

А ще росіянин Жидков мудак, тому що він бреше.

«Я не буду називати назву партії Порошенка, тому що хто цю нову назву згадає? Все одно це партія Порошенка. З давно набридлими старими політиками».

Забродський побачив - мабуть, в*бав би. І був би правий.

А після Жидкова, в ще кращий праймтайм - взагалі фестиваль прямої, неприхованої заказухи. «Українські сенсації». Сьогодні вони присвячені всім мажоритарним округам, по яких балотуються Беніні журналісти. Особливо Дубинський. 

Меседж глядачеві: Дубинський цяця, Кононенко і Мосійчук - гівнюки, і ось, мовляв, чому (архів, нарізка, нагадування, постановка з виїздом у Васильків і т.д. - бліц-компромат на всіх конкурентів).

А ще, крім своїх журналістів, «1+1» піарить Бужанського. Теж ні разу не паліво. І теж ригаючий смайлік.

Доповідь закінчив. Можете плюси не дивитися.))

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2469
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро
1731 дн. тому
>А ще росіянин Жидков мудак, тому що він бреше. Та чому ж бреше? Все вірно сказав про партію. І нема чого ображатися.
Анонім
1733 дн. тому
Повністю підтримую.
Олександра
1733 дн. тому
1+1 вже не має сенсу дивитися, жодної притомної передачі. Навіть Осадча вже не та.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду