detector.media
Дмитро Лиховій
30.06.2019 11:07
Прайм-тайм на «1+1»: дно стандартів пробите

Випадково ввімкнув «1+1» у прайм-тайм в суботу. Не здивували, звісно. Там давно дно стандартів пробите. Тому просто інформую.

Тепер на плюсах виходить типу аналітична програма «Де? мократія» в інтересах партії «Слуга народу». Її веде один Жидков - той що з 95-го кварталу, громадянин Росії. Тому російською мовою. Так, він із гумористів перекваліфікувався в політичні аналітики.

Колись на цій же кнопці був заказушний передвиборчий гон Піховшека, Корчинського, Джангірова з мочиловом Ющенка - зараз суть та сама, може, подача більш інтелігентна. Вкрадчива така. Зрідка Жидков навіть під Зеленським піджартовує - в межах дозволеного хазяїном. Ну і щоб довіряли більше.

Але меседжі втовкмачуються очевидні.

«Якщо ви вирішили голосувати за партію по багатомандатному округу - голосуйте за її представника по мажоритарці, щоб не було роздвоєння психіки».

«Правда ж, ви не будете голосувати за старих жирних мажоритарників? За нових жирних Юзіка і Сивохо голосуйте - вони розжиріли не за ваші гроші».

А ще росіянин Жидков мудак, тому що він бреше.

«Я не буду називати назву партії Порошенка, тому що хто цю нову назву згадає? Все одно це партія Порошенка. З давно набридлими старими політиками».

Забродський побачив - мабуть, в*бав би. І був би правий.

А після Жидкова, в ще кращий праймтайм - взагалі фестиваль прямої, неприхованої заказухи. «Українські сенсації». Сьогодні вони присвячені всім мажоритарним округам, по яких балотуються Беніні журналісти. Особливо Дубинський. 

Меседж глядачеві: Дубинський цяця, Кононенко і Мосійчук - гівнюки, і ось, мовляв, чому (архів, нарізка, нагадування, постановка з виїздом у Васильків і т.д. - бліц-компромат на всіх конкурентів).

А ще, крім своїх журналістів, «1+1» піарить Бужанського. Теж ні разу не паліво. І теж ригаючий смайлік.

Доповідь закінчив. Можете плюси не дивитися.))

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY