Березовець знищує Порошенка

17 Квітня 2019
890
17 Квітня 2019
12:05

Березовець знищує Порошенка

890
Березовець знищує Порошенка

Політтехнолог і журналіст Тарас Березовець пов'язав пожежу в Соборі Паризької Богоматері з візитом до Парижа Володимира Зеленського. Зробив це абсолютно безпідставно.

Прочитавши це, я увійшов у ступор і довго не міг нічим це прокоментувати, окрім беззв'язних вигуків. Це було поза всякими межами.

Те, що сказав Березовець, було як мінімум глупо. Й грубо. По-хамськи. Це була зловтіха з чужої біди й намагання використати її з вигодою. Це було неприховане хуліганство.

Тепер він пояснив: мовлена ним мерзота буцімто є виявом свободи слова. Буцімто переважна більшість жартів Зеленського у “Кварталі” є подібними. Можна гадати, французи в цьому чимось винні, якщо навіть так. Бий французів, щоб Зеленський боявся?

Березовець вирішив перезеленити Зеленського. На відміну від останнього, вийшло зовсім не дотепно — навіть як для рівня «нижче від плінтуса».

Березовець відомий як палкий прихильник Петра Порошенка. Своїм дописом він зробив Порошенкові неоціненний “подаруночок”. Бо за сьогоднішніх умов сказане ним сприймається багатьма, ніби сказане самим Порошенком чи його штабом.

Тарас Березовець по праву заслужив називатися порохоботом. Бо показав, що саме ботом і є. Що своїм головним завданням вважає образити опонента. Низько.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
890
Читайте також
18.04.2019 12:30
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
3 423
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду