Реваншист заговорив

Реваншист заговорив

27 Серпня 2018
3692
27 Серпня 2018
10:30

Реваншист заговорив

3692
«Великий та жахливий», він уже збирає свою орду для наступу на роз'єднаний табір патріотичних демократів.
Реваншист заговорив
Реваншист заговорив

Якщо заховати, як страус, голову в пісок, то від цього проблема не зникне. Саме тому дозволю собі декілька думок стосовно великого інтерв'ю політика, якого канал «112» канал позиціює «великим».

У Кремля, схоже, вже геть терпець урвався, тому й дали відмашку путінському куму показати на весь телевізійний ефір Україні зуби. Але враження було таке, що чоловік знаної телеведучої звертається здебільшого до свого московського кума, аби продемонструвати ступінь своєї готовності до майбутніх політичних баталій, включаючи передвиборчі перегони.

На цьому «хі-хі» закінчуються. Жодного слова про рабіновичей-бойків-льовочкиних під час інтерв’ю мають показати нам, хто ж насправді головний у таборі реваншистів. Можна скільки завгодно іржати з нехаризматичної манери спілкування, огидного тембру чи маячних ініціатив цього «великого політика», але він озвучував меседжі не для опонентів. І йому чхати на антирейтинг. Про це він майже так і сказав.

А до мільйонів людей, які колись голосували за Януковича, Партію регіонів чи комуністів, він прийде виключно з миротворчою місією. Він знає, як зупинити війну. Для цього вже заготовлено план автономізації Донбасу. Тільки він зможе обміняти українських політв'язнів та заручників, адже в його активі звільнення 481 бранця. Більше на цю тему в Кремлі ні з ким з України спілкуватися не стануть. Кум путінський про це так прямо й заявив.

А питання Стуса, танців його дружини, бізнес — це такі дрібниці, що керівник «Українського вибору» плювати хотів на все це з великої дзвіниці. Адже виключно він володіє монополією на знання, чого хоче московський цар. І як налагодити стосунки з Росією.

Головний реваншист України заговорив із телеекрана. «Великий та жахливий», він уже збирає свою орду для наступу на роз'єднаний табір патріотичних демократів. Тому будьмо пильними. Бо за словами, якими б абсурдними чи смішними вони нам не здавалися, обов'язково підуть справи. Кремль через чоловіка Оксани Марченко активізується всередині України. І до цього треба ставитися дуже серйозно...

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3692
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Таня
2039 дн. тому
https://youtu.be/cdE0BY1JzYk
Степан
2040 дн. тому
Наступні вибори виграє той, хто буде обіцяти зупинити війну, а не виграти її. Така є воля більшості, навіть якщо більшість,на вашу думку, сто разів не права.
Реваншист
2040 дн. тому
Ожидаем от вас конструктива, а не писулек уровня поста Фейсбук.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду