Саакашвілі досі не зрозумів, що зі своїм світоглядом обрав не ту країну

Саакашвілі досі не зрозумів, що зі своїм світоглядом обрав не ту країну

26 Листопада 2017
2769
26 Листопада 2017
12:33

Саакашвілі досі не зрозумів, що зі своїм світоглядом обрав не ту країну

2769
Політик намагається уникнути незручних запитань журналістів через образу та звинувачення на їх адресу
Саакашвілі досі не зрозумів, що зі своїм світоглядом обрав не ту країну
Саакашвілі досі не зрозумів, що зі своїм світоглядом обрав не ту країну

Яскравим індикатором того, що Саакашвілі поганий політик і допускати до влади його небезпечно, є його реакція на незручні запитання журналістів. В цьому проявляється вся його суть політика. А саме – надмірна самовпевненість, зверхність, неприйняття критики, маніпуляторство, брехливість (інакше чого боятися, якщо нема чого приховувати), знецінення демократичних основ державотворення серед яких і свобода слова. З таким набором людина при владі є вкрай небезпечна. 
І від таких, здавалось би дрібниць, настало повне розчарування від людини, якою колись з відстані тисяч кілометрів захоплювалася і думала, як було б добре нам такого президента. Але тепер думаєш – не дай бог. 
Про шо я, нагадаю:
1. Ще будучи в Польщі на запитання журналіста УП про можливу співпрацю з Коломойським, він замість відповіді передав через журналіста привіт Ахметову (до чого тут Ахметов, неясно, напевно подумав, шо то журналіст ТРК «Україна»)
2. Коли вже у Львові журналістка СТБ запитала, хто оплачує йому найдорожчий готель у Львова, він її послав зайнятися статками власника СТБ Пінчука і ще кілька хвилин розповідав, який Пінчук злодій.
3. Коли на кримо-татарському каналі АTR журналістка Христина Бондаренко задала незручне запитання, він почав їй закидати її колишню роботу на «5 каналі» кілька років тому, тим самим знецінюючи будь-які її запитання, мовляв за ними стоїть рука Петра. Хоча читаючи ФБ Христини, в сентиментах до влади точно її не запідозриш.
4. Вишенька на торті – наїзд на Тетяну Даниленко, яка працює на каналі ZIK, де сам Міхо донедавна вів свої маніпулятивні телешоу (саме з цих шоу я і почала в ньому розчаровуватися). В ефірі в Даниленко сам Міхо був не раз. Але тепер і Тетяна неугодна, її Саакашвілі звинуватив в роботі по «темниках АП», бо та задає не ті питання, бо питає про Дерев'янка, а «не голодних дітей і дітей, і які стоять в окопах». Напевно, в цьому теж вина руки Петра, бо ведуча ще рік тому працювала на «5 каналі». І Саакашвілі про це згадав, звісно. 
Але зупинятися не став, і в ефірі в Даниленко звинуватив поголовно всіх журналістів в роботі на АП: «Всі ви українські медіа зайняті зараз одним питанням – не дати мені говорити ті питання... Як тільки я починаю говорити – ви зразу Дерев'янко, Грузія…». Ну добре, що хоч канал Рабиновича дає йому говорити. 

Фу, короче. Мало того, тепер у фб на журналістку ще натравили міхоботів, тобто зупинятися і визнавати помилки там не вміють, адже їхня думка єдиноправильна.

Саакашвілі, здається, досі не зрозумів, що з своїм світоглядом він обрав не ту країну.

Фото: Фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду