Прес-клуб народжується вдруге

16 Лютого 2016
880
16 Лютого 2016
14:50

Прес-клуб народжується вдруге

Юрій Луканов
вільний журналіст, для «Детектора медіа»
880
Ми відновлюємо Прес-клуб НМПУ-НСЖУ.
Прес-клуб народжується вдруге
Ми відновлюємо Прес-клуб НМПУ-НСЖУ. Він працював до Майдану, організовував зустрічі як  з людьми, які чогось добилися в медійній сфері , так і з діячами, які бажали висвітлити ту чи іншу суспільну проблему. 
Наприклад, зустрічі були з Катериною Пановою, яка надрукували в польському Newsweek нашумілу статтю про українських гостарбайтерів у Польщі. Приходила до нас Юлія Савостіна, яка вирішила купувати винятково українські продукти і товари й вела про це колонку в газеті "Дело". Потім вона на основі цього зробила уже не журналістський, а бізнесовий проект Made in Ukraine. Була зустріч з  Євгеном Іхельзоном, який поєднав  пристрасть до журналістики й мандрів. 
Було багато інших цікавих зустрічей. Майдан перервав цей проект, бо довелося займатися іншими справами. 
Завтра, 17 лютого,  о 15:00 за адресою Хрещатика, 27-а ми відновлюємо роботу Прес-клубу. Будемо говорити про те, що відбувається із Суспільним мовленням. Коли ж нарешті воно буде створено і що це буде за продукт.
Приходьте - буде цікаво. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
880
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду