Мамаєв перейшов на НТН на місце Лукеренка

14 Листопада 2011
10567
14 Листопада 2011
12:42

Мамаєв перейшов на НТН на місце Лукеренка

10567
Мамаєв перейшов на НТН на місце Лукеренка

З 11 листопада Сергій Мамаєв став головним редактором публіцистичних програм каналу НТН. Цю інформацію, поширену у Facebook, він підтвердив «Детектор медіа».

 

Таким чином, він змінив на посаді Кирила Лукеренка, який став прес-секретарем Арсенія Яценюка.

 

Сергій Мамаєв опікуватиметься проектами «Агенти впливу», «Правда життя», «Речовий доказ» та «Легенди кримінального розшуку». «Я займатимусь не новинами ("Свідок" не в моїй компетенції), і я дуже радий з цього, бо новини мені вже набридли У мене є досвід роботи над великими проектами, і я думаю, що це крок уперед», - сказав пан Мамаєв у коментарі ТК.

 

За його словами, проекти власного виробництва приносять каналу високі показники, і тепер він має підтримувати цю динаміку. «Це має бути розвиток проектів і їхнього тематичного наповнення. Я не думаю, що будуть великі зміни чи революції. НТН і так видає дуже якісний продукт», - наголосив пан Мамаєв.

 

Хто замість Кирила Лукеренка вестиме «Агентів впливу», наразі не відомо. За словами пана Мамаєва, це питання вирішується.

 

Сергій Мамаєв у 2010-2011 роках був випусковим редактором інформаційної програми «Вікна-новини» на СТБ, однак у липні 2011 року він разом з Іриною Малихіною залишив канал за згодою сторін. Причиною звільнення були зміни у форматі новин після приходу нового шеф-редактора Михайла Єрмолаєва.

 

До цього, з листопада 2009 року, Сергій Мамаєв працював шеф-редактором каналу UBR, однак 1 березня 2010-го залишив канал. Ще раніше він працював заступником головного редактора з інформаційної політики НІСу (новинний продакшн групи «Інтер»), головним редактором інформаційної програми «Один день» на К1. У жовтні 2009 року пішов з НІСу після закриття інформаційного мовлення на К1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10567
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду