З команди «Одного дня» в НІСі залишаються четверо

2 Жовтня 2009
15883
2 Жовтня 2009
18:32

З команди «Одного дня» в НІСі залишаються четверо

15883
З команди «Одного дня» в НІСі залишаються четверо

Сьогодні, 2 жовтня, о 21.30 виходить останній випуск «Один день» на К1. З творчої команди інформаційної програми у компанії НІС (новинний продакшн групи «Інтер») залишаються працювати четверо: журналісти Роман Бочкала, Алла Щоличева, Веніамін Трубачов і випусковий редактор Ірина Шевченко. Про це ТК повідомив заступник головного редактора з інформаційної політики НІСу, головний редактор «Одного дня» Сергій Мамаєв. Вони перейдуть на інформаційні проекти «Інтера» («Новини», «Подробиці», «Подробиці тижня»).

 

Також, за словами пана Мамаєва, практично в повному складі в НІСі залишається працювати спортивний відділ, який працював над проектом «Один день. Спорт».

 

Решту команди «Одного дня» - скорочено або звільнено за згодою сторін. «Кільком журналістам запропонували працювати на спецпроектах на ICTV, інші ведуть переговори», - уточнив Сергій Мамаєв. За інформацією пана Мамаєва, питання ведучих поки відкрите. Їх повідомили про скорочення або звільнення за згодою сторін, пообіцявши нові пропозиції, але нічого конкретного поки не запропонували.

 

Ведуча Ольга Бондарчук зі свого боку підтвердила, що в групі «Інтер» їй поки нової роботи не пропонували, і сьогодні вона пише заяву на звільнення за згодою сторін.

 

Щодо себе Сергій Мамаєв повідомив, що офіційно працює в новинному продакшні до 5 жовтня включно, а далі - звільняється за згодою сторін. «5 жовтня я закриваю всі свої питання з НІСом. І далі буду лише викладати в "Інтер-школі". Про інше поки не можу нічого сказати: у мене немає жодної конкретної пропозиції, відповідно, серйозних переговорів я теж не веду», - додав він.

 

Останній випуск «Одного дня» сьогодні, 2 жовтня, буде присвячений команді, яка створювала проект протягом 4,5 років. Загалом над «Одним днем» працювали 25 осіб, включаючи ведучих, журналістів і редакторів. «Сьогодні не буде жодного класичного сюжету, все буде присвячене програмі і журналістам», - наголосив Сергій Мамаєв.

 

Наступного тижня у слоті «Одного дня» виходитимуть у понеділок - інформаційно-гумористичне шоу Бахматова та Скрябіна, а з вівторка по четвер - додаткові серії «Солдатів».

 

Нагадаємо, 21 вересня стало відомо про намір нового топ-менеджменту групи «Інтер» закрити новини на К1. А 23 вересня прес-служба «Інтера» офіційно оголосила про те, що з 5 жовтня «Один день» більше не виходитиме на К1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15883
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vzdr
5315 дн. тому
Пока никто не будет стирать сюжеты с сайта К1, возможно, просто переместим их в другие папки. Жаль, конечно, что закрыли. В новостях почти не было раздражающей политики, интересные и полезные сюжеты, всё в меру, всё с таким своеобразным юморком. Когда смотрел последний выпуск сквозила какая-то грусть и под конец действительно стало грустно. Ребята, спасибо, вы работали не зря. Оля Бондарчук и Женя Михин - вы лучшие ведущие ;)
Оля
5321 дн. тому
Ребята, я вас люблю!!! Вы - лучшие!!!
Алегарф
5321 дн. тому
http://k1.ua/uk/news/ukraine/2009/10/02/zakadrom http://k1.ua/uk/news/ukraine/2009/10/02/sportivni http://k1.ua/uk/news/ukraine/2009/10/02/avto http://k1.ua/uk/news/ukraine/2009/10/02/onestory http://k1.ua/uk/news/ukraine/2009/10/02/svitzao4i http://k1.ua/uk/news/ukraine/2009/10/02/tourism http://k1.ua/uk/news/ukraine/2009/10/02/odinden
ТАНЯ
5321 дн. тому
Такой приколыный выпуск был Пидсумковый! Лежала пацталом:) http://k1.ua/uk/news/ukraine/2009/10/02/zakadrom глядите пока не стерли
Зритель
5322 дн. тому
А где же сюжет Кадченко про переодетую Юлю, Сябро про депутатскую столовку, Гуменюк про ветерана с которого Вучетич лепил воина-освободителя,Татариновой про Юща-буратино, Елагина, Ряба, Кадунова,Токарюк, Жигалов и другие? Где они? Создаётся впечатление, что К-1 до прихода Мамаева был в полном упадке.
Фанатка
5322 дн. тому
Випуск був просто мега-бомбовим!!!!! Ви просто молодці!!!! роблю собі копію і переглядатиму! Буду за вами сумувувати..
просто
5322 дн. тому
дуже жаль.дуже хороша команда
Саша
5322 дн. тому
Лишились 4-ри яких звільнять згодом, щоб повідомити пресу - який добрий менеджмент на каналі...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду