detector.media
14.11.2011 12:42
Мамаєв перейшов на НТН на місце Лукеренка

З 11 листопада Сергій Мамаєв став головним редактором публіцистичних програм каналу НТН. Цю інформацію, поширену у Facebook, він підтвердив «Детектор медіа».

 

Таким чином, він змінив на посаді Кирила Лукеренка, який став прес-секретарем Арсенія Яценюка.

 

Сергій Мамаєв опікуватиметься проектами «Агенти впливу», «Правда життя», «Речовий доказ» та «Легенди кримінального розшуку». «Я займатимусь не новинами ("Свідок" не в моїй компетенції), і я дуже радий з цього, бо новини мені вже набридли У мене є досвід роботи над великими проектами, і я думаю, що це крок уперед», - сказав пан Мамаєв у коментарі ТК.

 

За його словами, проекти власного виробництва приносять каналу високі показники, і тепер він має підтримувати цю динаміку. «Це має бути розвиток проектів і їхнього тематичного наповнення. Я не думаю, що будуть великі зміни чи революції. НТН і так видає дуже якісний продукт», - наголосив пан Мамаєв.

 

Хто замість Кирила Лукеренка вестиме «Агентів впливу», наразі не відомо. За словами пана Мамаєва, це питання вирішується.

 

Сергій Мамаєв у 2010-2011 роках був випусковим редактором інформаційної програми «Вікна-новини» на СТБ, однак у липні 2011 року він разом з Іриною Малихіною залишив канал за згодою сторін. Причиною звільнення були зміни у форматі новин після приходу нового шеф-редактора Михайла Єрмолаєва.

 

До цього, з листопада 2009 року, Сергій Мамаєв працював шеф-редактором каналу UBR, однак 1 березня 2010-го залишив канал. Ще раніше він працював заступником головного редактора з інформаційної політики НІСу (новинний продакшн групи «Інтер»), головним редактором інформаційної програми «Один день» на К1. У жовтні 2009 року пішов з НІСу після закриття інформаційного мовлення на К1.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY