Лукеренко пішов від Яценюка

16 Січня 2012
11637
16 Січня 2012
15:32

Лукеренко пішов від Яценюка

11637
Лукеренко пішов від Яценюка

Кирило Лукеренко залишив посаду прес-секретаря голови партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка. Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Пропрацювавши два місяці, я та мої колеги вирішили, що нам краще працювати окремо», - сказав він.

 

Наразі Кирило Лукеренко пише сценарій нового проекту для одного з каналів. Його подробиці не розголошує.

 

Як повідомили «Детектор медіа» в прес-службі партії «Фронт змін», поки що новий прес-секретар голови партії не призначений. Його обов'язки виконують співробітники прес-служби.

 

Нагадаємо, Кирило Лукеренко залишив посаду редактора публіцистичних програм НТН і перейшов на роботу до Арсенія Яценюка у листопаді 2011 року.

 

Раніше прес-секретарем голови партії «Фронт змін» була Іванна Коберник, яка залишила посаду за власним бажанням.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11637
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4485 дн. тому
Я їм листи електронною поштою шлю ( press@frontzmin.org ) з проханням по коментар, а вони ніяк не реагують. Може хтось таки відкриє електронну пошту, зважить на мої запити, приміром новий перс-секретар, і дасть відповідь? Про це читай тут: "На дніпропетровських телеекранах "Фронт Змін" Арсенія Яценюка - дозволена опозиція" http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/17154
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду