Побита Ландіком модель має намір позиватись до «1+1»

9 Листопада 2011
14007
9 Листопада 2011
12:00

Побита Ландіком модель має намір позиватись до «1+1»

14007
Побита Ландіком модель має намір позиватись до «1+1»

Модель Марія Коршунова, яку побив  депутат Луганської міськради Роман Ландік, має намір подати позов до суду на телеканал «1+1». Про це повідомив журналістам її адвокат Ігор Зазимкін, пише інтернет-видання «Остров».

 

За його словами, пані Коршунова «не має жодних претензій до Романа Ландіка», але має претензії до деяких ЗМІ, які «розповсюдили викривлену інформацію». У відповідь на запитання журналістів, про які медіа йдеться, адвокат назвав канал «1+1».

 

Сама Марія Коршунова відмовилася заявляти на камеру, що не має претензій до Ландіка. Однак підтвердила інформацію про те, що надіслала листа на «1+1» з проханням спростувати попередню інформацію, яка «викривила зміст подій».

 

Також пані Коршунова повідомила, що звернулася зі скаргою до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. І після того, як Нацрада розгляне це питання, за інформацією «Острова», вона має намір подати позов до суду.

 

У прес-службі «1+1» «Детектор медіа» зазначили, що канал наразі не отримував жодних претензій чи заяв від пані Коршунової. У перс-службі Нацради теж повідомили, що поки не отримували ніяких скарг від неї.

 

Нагадаємо, вночі з 4 на 5 липня у луганському ресторані «Баккара» депутат Роман Ландік побив дівчину. Під час медичного обстеження у постраждалої медики виявили струс мозку, забій шийного відділу хребта, забої м'яких тканин голови та закритий перелом кісток носу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14007
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
4551 дн. тому
Это ж надо так деньги любить! :-)) Машенька теперь будет с каналами судиться, Ромчика выгораживать. Фу! :(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду