detector.media
09.11.2011 12:00
Побита Ландіком модель має намір позиватись до «1+1»

Модель Марія Коршунова, яку побив  депутат Луганської міськради Роман Ландік, має намір подати позов до суду на телеканал «1+1». Про це повідомив журналістам її адвокат Ігор Зазимкін, пише інтернет-видання «Остров».

 

За його словами, пані Коршунова «не має жодних претензій до Романа Ландіка», але має претензії до деяких ЗМІ, які «розповсюдили викривлену інформацію». У відповідь на запитання журналістів, про які медіа йдеться, адвокат назвав канал «1+1».

 

Сама Марія Коршунова відмовилася заявляти на камеру, що не має претензій до Ландіка. Однак підтвердила інформацію про те, що надіслала листа на «1+1» з проханням спростувати попередню інформацію, яка «викривила зміст подій».

 

Також пані Коршунова повідомила, що звернулася зі скаргою до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. І після того, як Нацрада розгляне це питання, за інформацією «Острова», вона має намір подати позов до суду.

 

У прес-службі «1+1» «Детектор медіа» зазначили, що канал наразі не отримував жодних претензій чи заяв від пані Коршунової. У перс-службі Нацради теж повідомили, що поки не отримували ніяких скарг від неї.

 

Нагадаємо, вночі з 4 на 5 липня у луганському ресторані «Баккара» депутат Роман Ландік побив дівчину. Під час медичного обстеження у постраждалої медики виявили струс мозку, забій шийного відділу хребта, забої м'яких тканин голови та закритий перелом кісток носу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY