«Голос країни» вестиме Андрій Доманський

11 Квітня 2011
19568
11 Квітня 2011
13:23

«Голос країни» вестиме Андрій Доманський

19568
«Голос країни» вестиме Андрій Доманський

Андрій Доманський стане ведучим вокального шоу «Голос країни» на телеканалі «1+1». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Зокрема, Андрій Доманський спілкуватиметься з учасниками перед виступом на другому етапі шоу - сліпих прослуховуваннях - де зіркові тренери будуть набирати команди.

 

Нагадаємо, проект «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa, у якому 4 зіркові тренери набирають команди та змагаються за перемогу - контракт на запис та реліз власного альбому у найбільшій рекординговій компанії світу - Universal Music. Музичним продюсером шоу стане Костянтин Меладзе. Тренери - Діана Арбеніна, Руслана Лижичко, Олександр Пономарьов та Стас П'єха.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19568
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sergugol
4717 дн. тому
Що, не можна знайти більш культурного ведучого ніж Доманський? До того ж цікаво, чому на національному каналі ведучій розмовляє не національною мовою? Не треба виховувати в Україні двомовність!!! Досить того що два члени жюрі обіцяють вчити своїх обранців вчити співати російською. А якщо він україномовний? Може їм самим вивчити українську, англійську вони ж напевно вивчили...
iruska
4724 дн. тому
Кого ще тільки цей Доманський не задовбав????????Мене вже просто дістав - всюди його багато. Він знижує популярність каналу своєю появою в ефірф!!!!!!!!!!!!!
Домик спит с Ткачом?
4767 дн. тому
:) Иначе чем объяснить такое сплошное "одоманивание" канала. Хотя, как по мне, все проекты, кроме "Блондинок" Андрей Д. как ведущий не украсил.
mito
4767 дн. тому
уже сейчас можно сказать - этот конкурс такой же развод, как и другие конкурсы. многие мои знакомые, профессиональные певцы, пошли на кастинг, а им пришел отказ. потому что, несмотря на громкие декларации о наборе профессионалов, в этом конкурсе будут учавствовать любители. и конкурс, который претендовал быть уникальным, станет очередной фабрикой... жаль...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду