Стас П’єха став четвертим тренером «Голосу країни»

30 Березня 2011
17444
30 Березня 2011
14:05

Стас П’єха став четвертим тренером «Голосу країни»

17444
Стас П’єха став четвертим тренером «Голосу країни»

Співак Стас П'єха буде музичним тренером проекту «Голос країни» на телеканалі «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Стас П'єха представлятиме жанр поп-музика.

 

«Я збираюся шукати чуттєві, сексуальні, наповнені голоси. Нехай на першому плані буде талант, голос, те що ми чуємо. Нас не зможе розчарувати людина, в голос котрої ми закохаємось»,  -  зазначив співак.

 

Як уже повідомляла ТК, іншими зірковими тренерами будуть лідер гурту «Ночные снайперы» Діана Арбеніна (напрям рок),  співачка Руслана Лижичко (фольк-рок) та Олександр Пономарьов (поп-опера).

 

На першому етапі кастингу шоу «Голос країни» голоси обирає Костянтин Меладзе. 4 зіркових тренери набиратимуть команди, з якими працюватимуть упродовж усієї програми. Вони проведуть наступний етап відбору «Голосу країни» - «сліпі  прослуховування», де сидітимуть спиною до сцени, щоб обирати  вокал, а не зовнішність чи артистизм.

 

Нагадаємо, «Голос країни» - проект формату The Voice of... компанії Talpa, адаптований для українського глядача. За інформацією каналу, головна особливість нового проекту полягає в тому, що участь у шоу гарантує лише талант і високий професійний рівень вокалу, а зовнішність та вік учасників не беруться до уваги. Кастинг учасників було розпочато у січні. Музичним продюсером шоу стане Костянтин Меладзе.

 

Юрій Яремчук, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17444
Теги:
Читайте також
20.06.2011 08:53
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
26 561
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Меткий
4782 дн. тому
Кошмар! ткаченко последние мозги пропил.
123
4782 дн. тому
уйоб*ще!!! ваше хто в Україні його знає?? та й ще на стіко, аби він визначав "голос країни". зря Русланка і Сашко туди попхалися...
колега
4783 дн. тому
Це просто смішно! Він що авторитетний співак. Сам тільки вчиться. Напевно у Ткаченко щось перемкнуло.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду