Олег Наливайко подав у відставку з посади в. о. голови Держкомтелерадіо

15 Березня 2010
34593
15 Березня 2010
10:55

Олег Наливайко подав у відставку з посади в. о. голови Держкомтелерадіо

34593
Олег Наливайко подав у відставку з посади в. о. голови Держкомтелерадіо

Виконувач обов'язків голови Державного комітету телебачення та радіомовлення Олег Наливайко подав заяву про відставку. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних поінформованих джерел.

 

«Детектор медіа» сподівається отримати коментар пана Наливайка.

 

Тим часом, за інформацією джерел «Дусі», на посаду голови Держкомтелерадіо розглядаються такі кандидатури: Ганна Безлюдна (екс-генеральний продюсер телеканалу «Інтер»), В'ячеслав Піховшек (журналіст, екс-головний редактор інформаційної програми ТСН на «1+1»), Олександр Голуб (народний депутат від Комуністичної партії України), Дмитро Понамарчук (керівник прес-центру виборчого штабу Віктора Януковича) і Дмитро Джангіров (в. о. директора ТРК «Київ»).

 

Як повідомляла ТК, Олег Наливайко був призначений першим заступником голови - в. о. голови Держкомтелерадіо 9 вересня 2009 року. Раніше обіймав посаду генерального директора холдингу «Главред-медіа». До приходу пана Наливайка в Держкомтелерадіо обов'язки голови комітету виконував перший заступник голови Анатолій Мураховський. Попереднім керівником державного органу був Едуард Прутнік (нині народний депутат від Партії регіонів), якого парламент звільнив у травні 2008 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34593
Читайте також
16.03.2010 15:07
Юлия Рябчун, Артем Скоропадский, «Коммерсантъ-Украина»
32 416
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
СТЕПАН
5155 дн. тому
А БІЛОУСА НА НАРИ.
фів
5156 дн. тому
А як же Білоус? Його куди?!
Пятий Кут
5156 дн. тому
А я за Пеховщика
O
5156 дн. тому
Ого!!! ИНТЕР РАША РУЛИТ!!! РЕЖИССЕРА ДАВАЙ, ДАВАЙ ПОБЫСТРЕЙ!!! КАНАВИНА НА ГОСТЕЛЕРАДИО! НЕ советником!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду