«Телетріумф-2009» буде 4 вересня. Його покаже «1+1»

18 Червня 2009
25305
18 Червня 2009
11:52

«Телетріумф-2009» буде 4 вересня. Його покаже «1+1»

25305
«Телетріумф-2009» буде 4 вересня. Його покаже «1+1»

На зустрічі, що відбулась 18 червня, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення узгодила із мовниками та асоціацією «Індустріальний телевізійний комітет» питання проведення галузевої премії «Телетріумф-2009».

 

Церемонія нагородження відбудеться 4 вересня. Її транслюватиме ефірі телеканал «1+1» (питання трансляції в прямому ефірі чи в запису ще не вирішене). До організаційної групи премії увійшли генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко, член Нацради Тетяна Мокріді та виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.

 

Щодо бюджету премії, то він, як і завжди, складатиметься з двох витратних статей - організаційні кошти та вартість телеверсії. На виготовлення статуеток та роботу оргкомітету буде витрачено приблизно 150 - 200 тисяч гривень, а от вартість церемонії і телеверсії поки не прораховано. Однак, за словами Катерини Котенко, вона буде по-кризовому скромною.

 

Як повідомила Тетяна Мокріді,  ідеологічний акцент цьогорічного «Телетріумфу» буде не на відомих обличчях, а на тих людях, «які роблять українське телебачення», зокрема збільшиться кількість репортерських та регіональних номінацій.  

 

Також мовники обговорили з членами Нацради проблеми перевищення частки реклами в ефірі, порушення норм законодавства та умов ліцензії щодо частки української мови та національного продукту, а також порушення норм закону про захист суспільної моралі. Мовники також звернулись до Нацради з проханням посприяти вирішенню проблеми митних перевірок телеканалів. За свідченнями джерел ТК, розмова була конструктивною, Нацрада закликала мовників до саморегуляції.  «Це перше потепління стосунків між мовниками й Нацрадою з грудня 2007 року», - сказав ТК генеральний продюсер компанії «Телеодин» (канали М1 і М2-Естрада) Валентин Коваль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25305
Читайте також
05.09.2009 19:39
Мар'яна Закусило
15 719
27.10.2008 03:32
«Телекритика»
13 489
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду