detector.media
18.06.2009 11:52
«Телетріумф-2009» буде 4 вересня. Його покаже «1+1»
«Телетріумф-2009» буде 4 вересня. Його покаже «1+1»

На зустрічі, що відбулась 18 червня, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення узгодила із мовниками та асоціацією «Індустріальний телевізійний комітет» питання проведення галузевої премії «Телетріумф-2009».

 

Церемонія нагородження відбудеться 4 вересня. Її транслюватиме ефірі телеканал «1+1» (питання трансляції в прямому ефірі чи в запису ще не вирішене). До організаційної групи премії увійшли генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко, член Нацради Тетяна Мокріді та виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.

 

Щодо бюджету премії, то він, як і завжди, складатиметься з двох витратних статей - організаційні кошти та вартість телеверсії. На виготовлення статуеток та роботу оргкомітету буде витрачено приблизно 150 - 200 тисяч гривень, а от вартість церемонії і телеверсії поки не прораховано. Однак, за словами Катерини Котенко, вона буде по-кризовому скромною.

 

Як повідомила Тетяна Мокріді,  ідеологічний акцент цьогорічного «Телетріумфу» буде не на відомих обличчях, а на тих людях, «які роблять українське телебачення», зокрема збільшиться кількість репортерських та регіональних номінацій.  

 

Також мовники обговорили з членами Нацради проблеми перевищення частки реклами в ефірі, порушення норм законодавства та умов ліцензії щодо частки української мови та національного продукту, а також порушення норм закону про захист суспільної моралі. Мовники також звернулись до Нацради з проханням посприяти вирішенню проблеми митних перевірок телеканалів. За свідченнями джерел ТК, розмова була конструктивною, Нацрада закликала мовників до саморегуляції.  «Це перше потепління стосунків між мовниками й Нацрадою з грудня 2007 року», - сказав ТК генеральний продюсер компанії «Телеодин» (канали М1 і М2-Естрада) Валентин Коваль.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY