Нацкомісія з утвердження свободи слова вивчатиме ситуацію з «Українським тижнем»

27 Травня 2009
13098
27 Травня 2009
18:27

Нацкомісія з утвердження свободи слова вивчатиме ситуацію з «Українським тижнем»

13098
Нацкомісія з утвердження свободи слова вивчатиме ситуацію з «Українським тижнем»

Національна комісія з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України на своєму черговому засіданні, яке відбулося 26 травня 2009 року, створила робочу групу, яка має дослідити ситуацію, що склалася у журналі «Український тиждень». Про це «Детектор медіа» повідомив голова Комісії Тарас Петрів.

 

Робочу групу, до якої ввійшло п'ять членів комісії, очолила виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар. Група має протягом трьох днів зробити перші висновки. 

 

Також Комісія розглянула проект концепції Доктрини інформаційної безпеки України та питання про проблеми розвитку медіаринку України, з якого доповідав генеральний директор ICTV Олександр Богуцький.  

 

Члени комісії вирішили ініціювати мораторій на перевірки мас-медіа під час виборчої компанії. «Крім того ми обговорювали ситуацію, яка склалася зі справою Олега Калашникова, та питання соціальної відповідальності медіа», - сказав Тарас Петрів. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13098
Читайте також
16.06.2009 08:24
Олеся Маркитан, для «Детектор медіа»
26 077
13.06.2009 13:43
Сергей Цыгипа
, для «Детектор медіа»
23 528
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перевертач пінгвінів
5447 дн. тому
Цікаво, що сам буде вивчати ця комісія? Попросить Цуприка і гоп-компанію продемонструвати як саме ставиться "Скрытая камера"?) Чи вивчить колдоговір через який розігнали профспілку?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду