Міжнародний медіа-рух «Чисті канали» підтримав журналістську ініціативу «Не продаємося!»

12 Листопада 2007
15957
12 Листопада 2007
09:39

Міжнародний медіа-рух «Чисті канали» підтримав журналістську ініціативу «Не продаємося!»

15957
Міжнародний медіа-рух «Чисті канали» підтримав журналістську ініціативу «Не продаємося!»
Міжнародний медіа-рух «Чисті канали» виступив на підтримку журналістської ініціативи «Не продаємося!». Про це йдеться у повідомленні інформаційної служби «Навколосвітнього каравану «Інтеркультура» в Україні» за підписом координатора «Чистих каналів» Володимира Сороки.
 
«Ще влітку ми були свідками неактивності тележурналістів, що були запрошені на акції захисту «Всеукраїнського руху педагогів-миротворців» та Андріївського Узвозу. А навіть коли вони приходили і брали інтерв’ю, то сюжети в ефірі частіше не з’являлися. І тільки завдяки спільним зусиллям Громадянської мережі «ОПОРА», Громадського комітету порятунку культурного середовища столиці України «Культура проти вандалізму», міжнародного руху «Набат 2020», міжнародного медіа-руху «Чисті канали» вдалось суттєво активізувати телеефір, привернути увагу телесил до ситуації з Андріївським Узвозом, книгарнями «Сяйво», «Планета» та «Знання» не як до історично-сакральних символів, а як до рубікону громадської небайдужості», - йдеться в заяві. 
 
Учасники медіа-руху закликають журналістів, які прагнуть працювати професійно, приєднуватись до заяви.
 
Зараз під заявою учасників журналістської ініціативи 89 підписів. Заява відкрита для приєднання.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15957
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Arta
5997 дн. тому
Дивлюсь я на небо та й думку гадаю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду