Журналістська революція-2004. Події, люди, дискусії.

20 Вересня 2007
28190
20 Вересня 2007
12:47

Журналістська революція-2004. Події, люди, дискусії.

28190
Журналістська революція-2004. Події, люди, дискусії.

Збірка статей та інтерв'ю, що вийшли в інтернет_виданні "Детектор медіа" і були присвячені журналістській революції, яка розпочалася 28 жовтня 2004 року, передуючи революції „помаранчевій".

 

Читачі збірки також дізнаються і про деякі наслідки журналістської революції для розвитку медіа: зміни в змісті телеефіру, корпоративна дискусія медійників про люстрацію, системний

процес прийняття ЗМІ різної форми власності публічно задекларованої редакційної політики

тощо.

 

Збірка продовжує серію досліджень ГО "Детектор медіа", здійснених та опублікованих  ротягом 2003-2005 років: "Журналістська осінь-2002. Дискусія про політичну цензуру в українських медіа" (2003); "Телебачення спецоперацій. Маніпулятивні технології в інформаційно-аналітичних програмах українського телебачення" (2004); "Інформаційні війни. Моніторинг теленовин та медіатехнологій під час президентської кампанії—2004 в України" (2005).

 

Книга розрахована на політологів, журналістів, політиків, викладачів, студентів та всіх, хто цікавиться суспільно-політичними та медійними процесами сучасної України.

 

Повний текст книги у форматі pdf (1,12 Мб)

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду