Катерина Глазкова та Олександр Данковський посіли редакторські посади у «Forbes Украина»

Катерина Глазкова та Олександр Данковський посіли редакторські посади у «Forbes Украина»

13 Червня 2014
5673

Катерина Глазкова та Олександр Данковський посіли редакторські посади у «Forbes Украина»

5673
Катерина Глазкова та Олександр Данковський посіли редакторські посади у «Forbes Украина»
Катерина Глазкова та Олександр Данковський посіли редакторські посади у «Forbes Украина»

Ділові журналісти Катерина Глазкова та Олександр Данковський приєдналися до команди журналу «Forbes Украина», що випускається UMH Publishing - підрозділом медіахолингу UMH Group Сергія Курченка. Нові співробітники Forbes уже приступили до роботи. Про це повідомляє прес-служба UMH Publishing.

 

Катерина Глазкова стала заступником головного редактора «Forbes Украина» Михайла Котова. До її завдань входять зміцнення взаємодії всіх підрозділів видання та створення нових проектів.

 

Таким чином, пані Глазкова повернулася на посаду, яку вже обіймала у «Forbes Украина» під час запуску проекту, з листопада 2010-го по листопад 2011-го. Вона залишила «Forbes Украина», щоб очолити видання «Инвестгазета». У квітні 2014-го «Инвестгазета» припинила своє існування. До «Forbes Украина» пані Глазкова працювала заступником головного редактора журналу «Фокус», а також у виданнях «Корреспондент» і «Коммерсантъ-Украина».

 

 

«За останній рік ринок ділової преси в Україні помітно збіднів. Закрито багато ділових щоденок і тижневиків. При цьому потреба в якісній інформації висока як ніколи. Переді мною стоїть завдання зміцнити позиції Forbes на всіх майданчиках бренду і продовжити інтеграцію журналу, сайту, iPad-версії, конференції та клубу Forbes. Крім того, я буду працювати над створенням нових проектів у відповідності з найвищими стандартами Forbes», - говорить пані Глазкова.

 

«Катерина Глазкова працювала у "Forbes Украина" із самого заснування, потім очолювала одне з провідних ділових видань України. Я дуже радий поверненню професіонала такого рівня в наше видання», - прокоментував головний редактор «Forbes Украина» Михайло Котов.

 

Олександр Данковський став шеф-редактором журналу «Forbes Украина». Він займеться пошуком нових тем і героїв, а також допоможе вибудувати структуру редакції журналу. Пан Данковський обійме посаду, яку у квітні 2014-го залишив Максим Кухар.

 

Пан Данковський очолював діловий журнал «Эксперт Украина», який у вересні 2013 року припинив роботу. Також у минулому він працював на редакторських посадах у виданнях «Бизнес», «Экономические известия», «Деньги.ua», «Фокус», у проекті «Погляди» агентства «Інтерфакс-Україна».

 

 

«"Forbes Украина" - видання з ім'ям, з багатим досвідом. Однак багато підходів, уявлень про життя, погляди на бізнес і на політику, цілком доречні в "домайданну" епоху, сьогодні вимагають нового бачення і додаткової верифікації. Суспільство поляризується, активно ділиться на "наших" і "ваших", "проукраїнських" і "проросійських". Думаю, що завдання журналіста в наш час - самому зберегти ясну голову і допомогти соціуму зробити те саме», - прокоментував пан Данковський.

 

«Олександр Данковський - журналіст високого рівня, професіонал, який, безсумнівно, принесе в журнал нові цікаві теми та імена. Його письменницький талант читачі журналу обов'язково оцінять», - зазначив Михайло Котов.

 

Нагадаємо, що в листопаді 2013-го значна частина колективу «Forbes Украина» залишила видання вслід за головним редактором Володимиром Федоріним через продаж холдингу UMH Group бізнесменові Сергію Курченко і спроби втручання нових власників у редакційну політику.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду