«Инвестгазета» припинила своє існування

«Инвестгазета» припинила своє існування

28 Квітня 2014
5141
28 Квітня 2014
14:08

«Инвестгазета» припинила своє існування

5141
«Инвестгазета» припинила своє існування
«Инвестгазета» припинила своє існування

Видавнича компанія Ekonomika Communication Hub бізнесмена Віктора Пінчука припиняє випуск ділового видання «Инвестгазета». Таке рішення ухвалили акціонери компанії, зважаючи на тренди по діджіталізаціі інформаційного простору, повідомляє інтернет-видання Marketing Media Review (MMR).

 

Останній випуск «Инвестгазеты» вийшов сьогодні, 28 квітня.

 

«Акціонери та менеджмент компанії високо цінують внесок і щиро дякують всім складам редакцій "Инвестгазеты" і їх редакторам (Ігорю Ляшенку, Галині Панченко, Сергію Вовку та Катерині Глазковій)», - йдеться у повідомленні.

 

«Перший номер "Инвестгазеты" вийшов в 1995 році. Протягом 19 років видання було одним з провідних і найбільш шанованих брендів медіаринку. Два роки тому c метою розширення аудиторії був проведений релонч «Инвестгазеты». Видання стало по-новому  позиціонуватися, ставши виданням № 1 про можливості. Також для вдосконалення бізнес-моделі на базі видання запустили лінійку івент-брендів, які за останні два роки стали самостійними і добре впізнаваними на ринку. Однак, на даний момент вихід "Инвестгазеты" перестав відповідати вимогам економічної моделі, реалізованої компанією-видавцем», - зазначають в MMR.

 

За інформацією сайту, всі інші медіа-бренди «Економіки» - бізнес-портал delo.ua, аналітичний проект «ТОП-100», видання для рекламно-комунікаційного ринку Marketing Media Review, журнал для страхового ринку «МайбутнЄ», лінійка корпоративних проектів - продовжать виходити відповідно до затверджених графіків і форматів. Планується, що бізнес-платформа delo.ua стане ключовим онлайн-майданчиком, а накопичений принтовий і онлайн-ресурс на базі домену investgazeta.ua буде інтегрований в існуючу структуру бізнес-порталу delo.ua.

 

Також залишиться незмінним курс Ekonomika Communication Hub на розвиток івент-напрямку. Всі анонсовані івенти, серед яких Business Wisdom Summit, HR Wisdom Summit, IT Wisdom Summit, конкурс інноваційних рішень Upposition та інші, пройдуть згідно із затвердженого графіка. Ekonomika Communication Hub планує і далі розвивати рейтингові та аналітичні проекти для профільних ринків з супутніми їм івентами. Зокрема, до кінця року будуть опубліковані рейтинги фінансових директорів, директорів з продажів, HR-ів, кращих рестораторів, кращих банків країни Ukrainian Banker Awards та інші.

 

«Инвестгазета» стала не першим діловим виданням, закритим цього року. 13 березня, стало відомо про закриття щоденної ділової газети «Коммерсантъ-Украина». 14 березня видавничий дім «Галицькі контракти» повідомив про припинення випуску ділового журналу «Контракты».  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду