Працівники українського Forbes звільняються (ОНОВЛЕНО)

13 Листопада 2013
21078
13 Листопада 2013
01:00

Працівники українського Forbes звільняються (ОНОВЛЕНО)

21078
Причина – спроба змінити редакційну політику видання, як сказано в заяві, яку отримала «Детектор медіа»
Працівники українського Forbes звільняються (ОНОВЛЕНО)

14 працівників сайту й журналу «Forbes Украина» подали заяви про звільнення вчорашнім числом. Про це повідомила «Детектор медіа» кореспондент Катерина Шаповал.

 

Серед тих, хто подав заяву, шеф-редактор журналу Борис Давиденко та шеф-редактор сайту Олександр Рубан, заступник головреда сайту Катерина Коберник, редактори журналу Володимир Вербяний, Роман Судольський, Владислав Головін, редактори сайту Дар'я Марчак, Максим Каменєв, кореспонденти Марія Жартовська, Катерина Шаповал, Катерина Сиченко, Юлія Даниленко, Леся Войтицька, а також арт-директор Сергій Лисенко.

 

Також про намір звільнитися у Facebook повідомив керівник інноваційного підрозділу Українського медіахолдингу UMH Lab Леонід Цодіков.

 

Як ідеться в заяві, причина звільнення – спроби змінити редакційну політику видання. Від коментарів поки що названі співробітники відмовились, обіцяючи надати їх «Детектор медіа» завтра. Заяви наразі керівництвом не підписані. 

 

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Forbes Украина» входить до складу UMH Group, яку нещодавно придбала група компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Угода була закрита 5 листопада. Зі своїх посад у медіахолдингу пішли засновник і президент UMH Борис Ложкін, його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Григорій Шверк.

 

Редакцію  журналу «Forbes Украина» влітку після інформації про зміну власника вже залишили головний редактор Володимир Федорінкореспондент журналу Севгіль Мусаєва, заступник головного редактора Forbes.ua Олександр Акименко, восени - редактор iPad-версії журналу «Forbes Украина» Юлія Белінська.

 

Після оголошення про закриття угоди купівлі-продажу UMH Group журналісти редакції журналу «Forbes Украина» створили осередок Незалежної медіапрофспілки Україн. Головою осередку, який об'єднав 18 редакторів і кореспондентів (більше двох третин творчого колективу), обрали редактора журналу Владислава Головіна.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21078
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sati
3788 дн. тому
Как же это они "подали заяви про звільнення вчорашнім числом.", если данная новость опубликована 13.11.2013 в 01:57 и в заявлении черным по белому указано 13 ноября? Вы бы проверяли, что пишете.
Олексій
3788 дн. тому
риглоїди "готуються" до виборів
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду