Катерину Глазкову призначили заступником головного редактора «Forbes в Украине»

19 Листопада 2010
22579
19 Листопада 2010
18:04

Катерину Глазкову призначили заступником головного редактора «Forbes в Украине»

22579
Катерину Глазкову призначили заступником головного редактора «Forbes в Украине»

Екс-заступник головного редактора журналу «Фокус» Катерина Глазкова розпочне офіційну роботу на посаді заступника головного редактора ділового журналу «Forbes в Украине» 22 листопада. Цю інформацію вона підтвердила ТК особисто.

 

За словами пані Глазкової, нині вона займається формуванням команди та розробкою тем.

 

Нагадаємо, головним редактором ділового журналу «Forbes в Украине» став Володимир Фєдорін, до цього - перший заступник головного редактора Forbes у Росії.

 

Як повідомляла ТК, права на видання Forbes «Український медіахолдинг» (УМХ) отримав у серпні 2010 року. Більшу частину контенту для українського видання готуватиме власна редакція. 13 серпня видання Forbes було зареєстровано в Мінюсті. Вихід першого номеру заплановано на І квартал наступного року, орієнтовно на березень.

 

Видавцем «Фокусу» також є УМХ.

 

У вихідних даних останніх номерів «Фокусу» пані Глазкова фігурує у якості шеф-редактора спеціальних проектів.

 

 

Forbes заснований у 1917 році Берті Чарльзом Форбсом в США. Видання набуло популярності завдяки рейтингу найбагатших людей світу. Має 10 локальних версій в таких країнах як Росія, Польща, Китай, Туреччина, Ізраїль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22579
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
иннокентий
4911 дн. тому
ничего. после того как ложкин сделает Форбс за сумму в 10 раз меньше московского, его пригласят в НьюЙорк!)))) а Глазкову поблагодарят)
да-да
4913 дн. тому
вот будет журнальчик. ля-ля, тополя...
мда
4914 дн. тому
мдаааа
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду