Роднянський став радником голови банку «Россия»

20 Жовтня 2010
19067
20 Жовтня 2010
10:55

Роднянський став радником голови банку «Россия»

19067
Роднянський став радником голови банку «Россия»

Голову експертної ради «Національної медіагрупи» (канали РЕН та «Пятый», а також газета «Известия») Олександра Роднянського призначено радником Юрія Ковальчука, глави банку «Россия», щодо всіх медіаактивів банку, в тому числі й НМГ та продавця реклами «Видео Интернешнл». Про це повідомляє  російська газета «Коммерсантъ».

 

У повідомленні «Національної медіагрупи» йдеться, що Олександр Роднянський поєднуватиме одразу дві посади, тобто залишиться  ще й головою експертної ради НМГ. Нагадаємо, на цю посаду його було призначено в березні 2010 року.


Натомість новим гендиректором НМГ-ТВ (керуюча компанія для каналів РЕН та «Пятый») став Михайло Концерев, який раніше керував каналом РЕН. А от РЕН очолить  Олександр Орджонікідзе,  який суміщатиме цю посаду з посадою гендиректора НМГ.



За словами пана Роднянського, окрім НМГ у банку «Россия» є ще й інші медіаактиви: зокрема це видавничий дім «Санкт-Петербургские ведомости». Також улітку засновники банку придбали 100% групи «Видео Интернешнл. Олександр Роднянський не виключає, що  банк може стати співласником медіакомпанії за межами Росії.

 

За словами джерела видання, перестановки в управлінні групи можна розцінювати, як відсторонення Олександра Роднянського та його команди від безпосереднього управління каналами.



 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19067
Читайте також
01.03.2010 17:20
Сергей Соболев, «Коммерсантъ»
31 499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду