Нацрада віддала «Сіті» ефірну мережу на Хмельниччині

7 Жовтня 2009
24413
7 Жовтня 2009
21:30

Нацрада віддала «Сіті» ефірну мережу на Хмельниччині

24413
Нацрада віддала «Сіті» ефірну мережу на Хмельниччині

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможців у конкурсі на частоти, оголошеному  30 липня 2009 року.

 

Загалом на конкурс пропонувалося 83 телевізійні частоти (здебільшого з малопотужними 10-ваттними передавачами), на 30 із них заявок не надійшло. На решту претендували 14 телекомпаній, із них  переможцями конкурсу стали 6 мовників: ДТРК «Крим» (15), комунальна телекомпанія «Львів-ТБ» (11), ТОВ «Гравіс» («Сіті» - 10), Івано-Франківське обласне телебачення «Галичина» (5), ТРК «Телерадіосвіт» (ТВі - 5) і телеканал ТОНІС (1). 

 

За результатами конкурсу телеканал «Сіті» отримав повноцінну ефірну мережу з передавачами різної потужності в Хмельницькій області: міста Хмельницький (1 кВт), Кам'янець-Подільський, Дунаївці, Славута, Волочиськ, Городок, Полонне, Деражня, Шепетівка, Теофіополь (усі - по 100 Вт). Усюди «Сіті» зможе мовити 20 годин на добу, узгодивши сітку з місцевими телекомпаніями.

 

Канал ТВі, який подавав 17 заявок на частоти з малопотужними передавачами в Криму, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій і Чернівецькій областях, отримав 5 частот у Сімеїзі, Морському, Курортному (Крим), Верхньому Ясеневі (Івано-Франківська обл.) і Вижниці (Чернівецька обл.).

 

Співвідношення між поданими заявками і отриманими частотними присвоєннями:

 

ДТРК «Крим» - 19:15

ТОВ «ТРК "Телерадіосвіт"» (ТВі) - 17:5

КП «Телекомпанія "Львів-ТБ"» - 11:11

ТОВ «Гравіс» («Сіті») - 10:10

Івано-Франківське обласне телебачення «Галичина» - 6:5

ЗАТ «ММЦ-СТБ» - 4:0

ЗАТ «ТРК "Україна"» - 3:0

Хмельницька ОДТРК «Поділля - центр» - 3:0

ТОВ «Київтелемеонтаж» («Мегаспорт») - 3:0

ВАТ «Телеканал ТОНІС» - 2:1

ЗАТ «Новий канал» - 1:0

ТОВ «ТРК "Подолянин-TV"» - 1:0

ТОВ «ТРК "Клуб-ТВ"» - 1:0

ТОВ ТРК "Андсер"», Одеса - 1:0

 

На восьми частотах члени Нацради не змогли визначити переможців, тож вони відійдуть до резерву і будуть винесені на інший конкурс.

 

Повністю з результатами конкурсу на телевізійні канали можна ознайомитися тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24413
Читайте також
03.03.2008 18:29
Ленур Юнусов, «Экономические известия»
36 810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду