Нацрада офіційно оголосила конкурс на останні аналогові телерадіочастоти

29 Листопада 2007
31599
29 Листопада 2007
13:59

Нацрада офіційно оголосила конкурс на останні аналогові телерадіочастоти

31599
Нацрада офіційно оголосила конкурс на останні аналогові телерадіочастоти
Нацрада офіційно оголосила конкурс на останні аналогові телерадіочастоти: умови конкурсу та номінали пропонованих мовникам частот надруковано в газеті «Голос України» 29 листопада 2007 року.
 
Зі 181 частоти, що пропонуються мовникам без обмеження територіальної категорії (тобто претендувати на них можуть як великі загальнонаціональні мовники, так і місцеві телекомпанії). Серед пропонованих до освоєння каналів є навіть чотири цілісні частоти (24 год./добу): Миколаїв, Енергодар (Запорізька обл.), Ульянівка (Кіровоградська обл.), Дубно (Рівненська обл.). Пропонуються також до освоєння нічні години в обласних центрах Житомирі та Одесі.
 
Серед радіочастот привертають увагу три великі пакети (по 14 частот) на мовлення у Криму, один з яких призначений для загальнонаціонального, другий – регіонального, третій – місцевих мовників.
 
Заяви на участь у конкурсі приймаються з 29.12.2007 року за адресою: вул. Прорізна, 2,  м. Київ, т. 278-73-04. Граничний термін подачі заяв на видачу ліцензії до 18.00 години  29.01.2008 року. Переможців конкурсу має бути визначено до 28.03.2008 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31599
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пилип з конопель
5998 дн. тому
Цікаво, чи подасть на конкурс заяву ДТРК "Культура", унікальний і надзвичайного важливий національний мовник, якого державний менеджмент кілька років тому лишив через власну "далекоглядність" взагалі без національних частот. І тепер про українську національну культуру ми розповідаємо космосу... Хоч би на Крим аналогове мовлення зробили, бісові топ-менеджери!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду