Суд зобов’язав «Оранту» розрахуватися за рекламну кампанію

25 Червня 2009
22901
25 Червня 2009
12:27

Суд зобов’язав «Оранту» розрахуватися за рекламну кампанію

22901
Суд зобов’язав «Оранту» розрахуватися за рекламну кампанію

Господарчий суд Києва зобов'язав компанію «ІннХаус» (пов'язану зі страховою компанією «Оранта») погасити заборгованість перед рекламною агенцією Nirvana Media. Про це повідомляє PR-агентство Pillar, що входить до однієї з Nirvana Media рекламно-комунікаційної групи United Communications Group.

 

Позов агенції після двох місяців розгляду було задоволено у повному обсязі.  Втім, юрист Ірина Демченко, що представляла Nirvana Media у суді, зазначає, що попереду ще кінцеве рішення суду щодо позовних вимог безпосередньо до «Оранти», а також - можливе оскарження щойно прийнятого рішення. Директор зі зв'язків з громадськістю холдингу IMG (до якого входить «Оранта») Олена Кулакова повідомила ТК, що апеляція на рішення Господачого суду Києва обов'язково буде подана.

 

Як повідомляла ТК, навесні Nirvana Media подала до суду на колишнього клієнта - страхову компанію «Оранта» з вимогою виплатити заборгованість за надані рекламні послуги на суму понад 10 мільйонів гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22901
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду